Trenutno čitaš
Evo šta tvoj znak i podznak očekuje tokom pomračenja punog mjeseca u Biku

Evo šta tvoj znak i podznak očekuje tokom pomračenja punog mjeseca u Biku

Bingo - Osmomartovski projekat
Bingo - Osmomartovski projekat

Jeste li spremni za avanturu pomračenja mjeseca 28. oktobra i pravi emocionalni rolerkoster? Vežite se, jer su pomračenja mjeseca kao puni mjesec sa turbo punjenjem! Otkrivamo vam šta pomračenje punog mjeseca u Biku donosi svakom znaku, ali ne zaboravite pročitati i za svoj podznak. Takođe, važno je zapamtiti da se uticaj lunarne eklipse osjeća i u narednim sedmicama i mjesecima…

Zamislite ovo: reflektori su usmjereni na simboliku Bika za ovu kosmičku energiju. Ali držite se jer se sunce priklanja Merkuru i Marsu, podstičući velike ambiciozne vibracije u nama. Svi razmišljamo: “Uronimo u ovu promjenu i ostvarimo je!” Upozorenje: Pazite na impulsivnost i previše fiksiranja samo na jedan aspekt života. Fleksibilnost je ovdje ključ uspjeha. Mjesečev prijatelj, Jupiter, daje nebesku podršku, još više pojačavajući naše emocije. Zamislite emocije na steroidima!

Ultra magazin

Tokom ovog vrtloga, strpljenje je vaš najbolji prijatelj. Uzbuđenje je veliko, ali ne dozvolite da vam otme vašu pažnju. Možda ćete otkriti da želite da se sakrijete od svijeta, da se borite da komunicirate. Vaše lične vrijednosti se bacaju u ring, kopkajući ga intenzitetom pomračenja.

Iskoristite ovaj emotivni tobogan kao priliku da se suočite sa svojim ličnim vrijednostima i stvarima, oslobodite napetost i očistite svoju energiju. Pun mjesec je obično najbolje vrijeme za čišćenje i rituale, ali slobodno se opustite i gledajte da maksimalno ugodite sebi. Emocije će biti na divljem putu, a mi ne želimo da izazivamo još više uzbuđenja.

Prigrlimo svoje emocije, suočimo se s njima i zajašimo ovaj kosmički talas sa strpljenjem i gracioznošću. Ako ste čekali neke novčane poteze ili promjenu ličnih vrijednosti, ovo je vaše zeleno svjetlo. Vrijeme je za podizanje granica i nivoa u svijetu finansija i materijalnih dobara.

Potisnuta osjećanja mogu biti dramatična, a vi biste mogli imati neke spoznaje koje mijenjaju igru. Možda ćete odjednom shvatiti svoju vrijednost ili kako se zaista osjećate u vezi s tim poslom, partnerom ili životnim stilom.

Ovo nije vaš uobičajeni pun Mjesec; to je transformativna elektrana. Pomračenja imaju dugotrajne efekte, a budući da je u Biku, mogli biste osjetiti promjene oko stabilnosti, novca ili vrijednosti mjesecima, čak i godinama koje dolaze.

Bikova energija može nas učiniti pomalo otpornim na promjene i tvrdoglavim, posebno kada je u pitanju novac. Takođe, pazite na pretjerano uživanje. Taj dodatni komad torte ili dodatna čaša vina? Primamljivo je, ali možda da ipak ovaj put preskočite te duple porcije svega.

Evo kako će pomračenje punog mjeseca u Biku uticati na svaki znak i podznak…

Ultra magazin

Ovan

Jeste li se ikada osjećali kao da ste u natezanju konopca između držanja i otpuštanja? Da, to je kosmička vibracija trenutno. Vaš materijalni svijet pleše cha-cha ples, pokušavajući ukrasti svjetlo reflektora iz vašeg intimnog prostora. To je kao provjera šta se stvarno dešava u vašem životu! Zamislite to kao potragu za blagom – šta zaista izaziva radost i dodaje vrijednost vašem svijetu?

Dajte sebi vremena da ponovo pogledate šta treba da ode, od nepotrebnih stvari u kući, loših ljubavnih ili prijateljskih veza ili generalno šta ćete otpustiti da ode iz vašeg života. Vrijeme je da se igrate detektiva sa svojim vrijednostima i da preispitate šta su vaše ključne životne vrijednosti, čemu želite da težite i šta vam je ustvari najvažnije u životu! Odbacite površno, prihvatite ono što je bitno.

Ako vam je novac na umu predviđamo da bi se u vašem finansijskom životu mogla dogoditi velika promjena, ističući da bi ova lunarna eklipsa mogla “uzdrmati vaše prihod i bogatstvo”. Iako bi neki mogli vidjeti “kraj finansijskih tokova”, možda bi se mogao pojaviti i novi. Više novca može stići u obliku povišice, bonusa, honorara ili ponude novog posla. Takođe možete imati pozamašnu uplatu u narednom periodu. Ali, s druge strane pazite na svoje troškove.

Bik

Jeste li ikada imali osjećaj da ste malo zalutali, kao da ste na solo avanturi? Da, to bi mogao biti efekat pomračenja. Zamislite da se ovaj kosmički ples dešava u zoni vašeg ličnog identiteta i odnosa. To je poput živog vrtloga. Ali sačekajte balansiranje, jer biće sve ok! Zamislite klackalicu između vaših osjećaja podrške i onoga za čim vaše srce zaista žudi. Južni čvor i veze prave mali tango.

Upozorenje: izbjegavajte sve trenutke drame ili osvetničke zavjere. Neka bude elegantno! Sada je vrijeme da procijenite jeste li ulagali svoje vrijeme u prave veze. Ako vam neki ljudi ili odnosi crpe energiju, možda je vrijeme da malo popustite te veze. Ostanite otvoreni za razgovore koji pospješuju vašu perspektivu i izazivaju motivaciju i inspiraciju.

Strpljenje je ključno tokom ove kosmičke žurke, jer je jedan od najvažnijih perioda u vašem životu pred vama. Moglo bi doći do velikih završetaka, proboja, pobjeda, uspjeha, prekretnica ili kvarova. Ovaj period iskoristite “za oslobađanje prošlosti” i svega što vas “čini ili ne čini srećnim”, posebno kada su u pitanju veze. Odjednom ćete gledati kako prethodno poglavlje vašeg života nestaje pred vašim očima, dok koračate naprijed u potpuno novu eru.

Ultra magazin

Blizanci

Ako se osjećate pomalo kao vuk samotnjak i ako vam je introspekcija postala srednje ime, ne brinite. Sve je to dio zabave pomračenja! Vaša vladajuća planeta, Merkur, pleše tango sa ovim pomračenjem, čineći izazovom da se povežete sa svojom unutrašnjošnjom snagom i svojim prijateljima. Polako i postojano se pobjeđuje u trci.

Trenutno, kao da ste u misiji brige o sebi. Zaronite u taj introspektivni bazen i vidite šta pliva ispod površine. Budite nježni prema sebi i ne žurite. Vaša energija je poput dragocjenog zlata, zato ne dozvolite da nestane. Fokusirajte se na ono što je zaista važno i konsolidujte svoje napore. Zamislite da stvarate ovaj ugodan, miran prostor u sebi. Idite korak po korak i nemojte se previše opterećivati. Možete vi to!

Pogledajte se u ogledalo, Blizanci, jer ćete se morati “suočiti sa svojom prošlošću” u ovoj lunarnoj eklipsi, a moglo bi doći do velikih promjena oko vašeg mentalnog i fizičkog zdravlja, pa razgovarajte sa specijalistom, odradite sve redovne preglede, vrijeme je za jesenji pregled zdravlja. Neke tajne možda izađu iz sjene, pa pripazite.

Rak

Imate tu posebnu vezu sa mjesecom, tako da kada se pomračenja pojave, osjećate kosmičke vibracije na dubljem nivou. I pogodite šta? Ovo bi moglo izazvati neke društvene vrtloge u vašem životu. To je kao znak iz svemira da pritisnete pauzu i razmislite o pravcu svog života. Da li su vaši dugoročni planovi usklađeni sa radosnim putovanjem koje vam grije srce? Ili samo slijedite najlogičniji put? Neka ta altruistička vibracija vodi put.

Evo savjeta: držeći se prošlosti neće podići ta krila napretka. Rast je vaš pilot, stoga prihvatite liniju učenja, rad na sebi i zakoračite prema svjetlijem horizontu. U ovoj velikoj igri života, dajte prostora i svojim dragim ljudima. Podržite ih, da, ali zapamtite, i vaše emocije zaslužuju pažnju. To nije karta u jednom smjeru i vi zaslužujete sreću, dragi Rakovi!

Stvari izgledaju sjajno u vašem društvenom životu, a mogao bi stići “veliki trenutak oko vaših prijateljstava”. Možete prisustvovati velikom događaju ili dostići prekretnicu, nadu, cilj, promjenu, uspjeh, san ili težnju. Možda imate prijatelja koji se razilazi sa vašim užim krugom, ali biste mogli na kraju upoznati nove ljude koji “radikalno promijene vaš životni put zauvijek”. Stoga vas ohrabrujemo da “budete u potrazi za srodnim dušama”, platonskim ili romantičnim!

Ultra magazin

Lav

Ovo pomračenje mjeseca bi vas moglo odvesti na turbulentni put uspona i padova. Vaš reflektor je na javnoj sceni, obasjava vaše pobjede i one manje ugodne trenutke. Sve je u rastu i ne dozvolite da vas propusti iz prošlosti ili očekivanja sputavaju. Neka vaše fantastično pravo ja zablista, ali znajte kada treba uzeti stvari s malo skepticizma i sa mjerom.

Oslonite se na svoju porodicu za emocionalne zagrljaje i podršku tokom ove lude emotivne vožnje. Razmislite o svom životnom putovanju, kako ste viđeni i da li je to u skladu sa onim ko ste zaista. Zapamtite, ne želite da dokazujete da je neko u pravu ili ne.

Ovo pomračenje mjeseca će “zapaliti vašu karijeru, kao i ukazati na vaše ambicije i javno priznanje”. To znači da bi nagrada, unapređenje ili ponuda za novi posao mogli biti u vašoj budućnosti! Neki od vas možda čak odlučuju da okrenu svoj profesionalni život u potpuno novom smjeru. Ako se posao završi blizu ovog perioda, potražite novi posao – ili put – koji je više ispunjen.

Djevica

Jeste li ikada dobili taj osjećaj za promjenu od iste stare rutine? Pa, pogodite šta? Sada je vaše vrijeme da se oslobodite i prigrlite neka nova uzbudljiva iskustva! Sinhronizovani ste s Merkurovom energijom, pa dok uranjate u ova svježa iskustva, ne dozvolite da vaša lista obaveza skuplja prašinu. Zadržite taj balans!

Čeka vas niz mogućnosti. Nova iskustva, divlje ideje – neka teku! Samo budite ljubazni prema sebi i drugima, ako se ideje i mišljenja malo sukobljavaju. Dobra zdrava debata nikome nije naškodila. Oh, i kad smo već kod povrijeđenosti, pazite na one dosadne sumnje koje bi se mogle ušunjati i ukrasti šou. Prihvatite trenutak, cijenite mudrost koju nudi.

Vas će ova lunarna eklipsa osnažiti hrabrošću da izađete iz svoje zone udobnosti, jer bi sada moglo biti vrijeme da dostignete pobjedu oko projekta na daljinu ili situacije na putovanju. Ovo pomračenje mjeseca bi vas moglo navesti da razmislite o odlasku u inostrasntvo ili daljem obrazovanju, ili ako ste već u nekom pohađanju kursa, školovanju, učenju novih vještina, onda biste mogli osjetiti prekretnicu na koju ste ponosni. Nadalje, ako se bavite medijima, izdavaštvom ili međunarodnim poslom, očekuju vas velike vijesti.

Ultra magazin

Vaga

Ovo pomračenje vam donosi talas emocionalnog intenziteta. To je poput dubokog ronjenja u okean vaših osjećaja i iskustava. Ovaj kosmički događaj naglašava ravnotežu između vaše individualnosti i načina na koji se povezujete s drugima na dubljem, intimnijem nivou.

Skala vrijednosti svijetli kao neonski znak tokom ovog pomračenja. To je vaš znak da razmislite o zidovima koje možda još uvijek imate, ometajući iskrene i otvorene veze. Rane i traume iz prošlosti mogu ponovo isplivati ​​na površinu, ali nemojte ih gurati pod tepih. Vrijeme je da priznamo i obradimo ove stare ožiljke. Zamislite to kao priliku da zatvorite vrata prošlosti, stvarajući prostor za emocionalno iscjeljenje. Baš kao što liječite ranu, morate to priznati, osjetiti bol i pružiti joj ljubav i brigu koja joj je potrebna da zacijeli. Jake ste drage Vage možete vi ovo!

Ekstremni intenzitet oko partnerstva je u toku. Sada ćete se fokusirati na to kako dijelite, dajete i primate. Ako ste u zdravom odnosu, sada možete odlučiti da pojačate intimnost. Ako doživljavate turbulencije u vašoj vezi, put do kompromisa može vas gurnuti u suprotnim smjerovima. Ako ostavimo veze na stranu, možda ste mogli čuti vijesti o velikoj promjeni, isplati, ponudi, honoraru, stipendiji ili nasljeđu ili čak, promjeni oko vaše imovine, i investicija.

Pročitaj

Škorpija

Kompromis je riječ sezone! Balansiranje vašeg ega u vašim vezama s drugima je kosmička tema. Mjesec je u zoni vaših partnerstava tokom ovog pomračenja, gurajući vas da tražite više i povežete se. Ali frustracije se mogu ušunjati, zbog čega se osjećate pomalo neshvaćeno ili kao da ne dobijate pažnju za kojom žudite.

Evo kosmičkog savjeta: napravite korak unazad, ponovo se predstavite sceni. Neka drugi povremeno preuzmu volan. Ne morate biti kapetan broda 24/7. Zapamtite, vaši prijatelji imaju svoj skup vještina i resursa. Nezavisnost je sjajna, ali putovanje može biti pomalo usamljeno ako jedrite solo. Timski rad čini ostvarenje iz snova, Škorpije drage! Intenzivan i ključni trenutak oko partnerstva mogao bi biti u vašoj budućnosti.

U zavisnosti od statusa vaše veze, možda sada donosite važne odluke da pređete na sljedeći nivo ako ste u sretnoj vezi ili da se vi sami unaprijedite ako ste solo. Međutim, ako se trenutno ne slažete s određenom osobom, ova lunarna eklipsa bi mogla donijeti intenzivnu i dramatičnu priču oko prekida ili udaljavanja ili razvoda. Ako ste solo, držite oči otvorene za srodnu dušu “koja ima dugoročni potencijal”. Osim romantike, ovaj ključni momenat koji okružuje partnerstva mogao bi biti povezan i sa poslom, ako tražite pravog poslovnog partnera, pomoćnika, saradnika ili klijenta.

Ultra magazin

Strijelac

Ovo pomračenje će baciti veliki reflektor na te dosadne loše navike koje svi imamo. Znate, stvari koje bi vas mogle odvući od puta dobrog zdravlja i vitalnosti. Možda ćete odjednom osjetiti želju da prihvatite novu rutinu vježbanja ili odbacite neke ne baš sjajne izbore u ishrani. To je kao podsticaj iz kosmosa da se malo bolje ophodite prema svom tijelu. Ali, i evo kvake, pazite na neočekivane nezgode ili zdravstvene probleme tokom ovog perioda.

Polako i postojano se pobjeđuje u utrci, čak i za Strijelca kojeg podstiču avanturističke vibracije Jupitera! Shvatamo, možda se osjećate kao da pokušavate ukrotiti divljeg konja, ali je važno. Odvojite trenutak da zaista proučite svoje navike i postupke koji bi mogli sabotirati vaš put do zdravijeg načina života. Svijest je ključna! Uoči pomračenja, pratite kako provodite dane. Tapšajte se po leđima za svaki napredak i zapamtite da rast nije uvijek ravna linija.

Vaša dnevna rutina bi se mogla promijeniti! Ovo pomračenje mjeseca moglo bi donijeti veliki kraj ili prekretnicu u pogledu vašeg posla i odgovornosti. Ako se posao završi ili odlučite da odete, potražite onaj koji je “prikladniji” vašim vještinama i rasporedu. Umjesto toga, ako se ništa ključno ne dešava u pogledu karijere, mogao bi ovaj period donijeti promjenu i oko vašeg fizičkog zdravlja, kondicije, prehrane i vježbanja.

Jarac

Spremite se za predivan sjajan i super kreativan trenutak. Ali hej, hajde da pričamo stvarno. Da li se previše fokusirate na ono što drugi misle o vama, a premalo na ono što vas čini zaista sretnim? To je ključno pitanje za razmišljanje. Tokom ovog pomračenja mjeseca, u centru pažnje je lično zadovoljstvo. Da, faktor radosti je pojačan. Ipak, budite malo oprezni, nemojte se izgubiti u svom svijetu ili pretjerati.

Uravnotežiti zabavu i pažljivo paziti na svoju sliku, imidž, reputaciju je naziv igre. Ovo bi moglo malo uzburkati lonac u krugovima vaših prijatelja, ali vjerujte svojim prirodnim vibracijama Jarca i samosvijesti. Prihvatite gdje ste u životu i kako vas prijatelji doživljavaju, ali uvijek nastojte pronaći ono što vam donosi radost. Evo zlatnog pravila: odbacite ta očekivanja i obaveze – bilo da su ona koja ste sebi postavili ili osjećali od drugih. Ono što je zaista važno je dopustiti sebi da uživate u radosti i sreći, umjesto da ih samo čekate. Zagrlite te srećne trenutke!

Osjećate li strast, jer ova lunarna eklipsa ima potencijal da donese talas energije u vaš sektor strasti, izazivajući značajnu prekretnicu oko romantike, prave ljubavi, hobija, plodnosti ili kreativnosti. Ako niste u vezi, možda biste mogli ukrstiti puteve sa srodnom dušom otprilike u ovo vrijeme – stoga vas upozoravamo nemojte propustiti ovu priliku da se izložite i izađete! Ako ste u posvećenoj vezi, možete iskoristiti ovu energiju da ponovo zapalite svoju iskru zajedno.

Ultra magazin

Vodolija

Pripremite se za pomračenje u kojem je sve o iscjeljenju, napretku i rastu, posebno u oblastima doma, porodice i emocionalnog blagostanja. Ovaj kosmički događaj je poput podsticaja iz svemira da se obrati pažnja na ove važne aspekte života. Prvo, budite strpljivi sa sobom tokom ovog perioda. Impulsivno reagovanje može biti primamljivo, ali pokušajte da izbegnete reakcije. Mogli biste pronaći stare emocije kako se ponovo pojavljuju, potencijalno izazivajući porodičnu dramu.

Međutim, ovo je i prilika da prepoznate šta je potrebno pospremiti u vašem kućnom prostoru. Ponekad, malo pospremanja, rješavanja suvišnih stvari može napraviti veliku razliku u njegovanju mirnijeg okruženja. Pristupite ovome s razumijevanjem i ljubaznošću prema svojim voljenima. Otpuštanje prošlih patnji, strahova, rana, trauma, otvoriće put za izlječenje i jači osjećaj sigurnosti u budućnosti. To je prilika da se stvori udobno utočište pune ljubavi koje se zaista osjeća, kao kod kuće. Spremite se da osjetite sve emocije, Vodolije.

Ovo pomračenje mjeseca bi moglo donijeti “veliki pomak” u vašem kućnom okruženju, domu i porodici. Snažan završetak bi sada mogao biti pri ruci, kao što je preseljenje, renoviranje ili odluka o potpunom preuređenju doma. Ako se bavite nekretninama – ili planirate da budete uključeni, neke vijesti bi se mogle pojaviti s kojima se morate pozabaviti. Međutim, ako ovo treba da utiče na vašu porodicu, možda ćete morati da uskočite u pomoć nekom od svojih rođaka ili prijatelja.

Ribe

Ribe, pripremite se za pomračenje koje će vam dati vježbu za mozak! Ovaj nebeski događaj je za vas kao mentalna teretana. Vjerovatno ćete se naći u nekim zaista intrigantnim razgovorima, koji će vas natjerati da preispitate cijelu vašu perspektivu života. Dakle, budite sigurni da taj vaš um bude fleksibilan i otvoren, jer ovo pomračenje je tu samo da protrese stvari.

Sada, hajde da pričamo o vibracijama Riba – poznati ste po tome što imate meku tačku, osjetljivi ste na nostalgiju. Za to krivite svoju prirodnu vezu sa Neptunom, što ovo pomračenje čini super spiritualnim vremenom za vas. Pomračenja su poput rolerkostera emocija i spiritualnosti, a ova je napeta do maksimuma. Uzmite dnevnik i zabilježite šta vam juri umom i srcem tokom ove divlje vožnje u ovom periodu jeseni. Obratite pažnju na teme koje se ponavljaju i šta one govore o tome kako vidite svijet. Budite otvorenog uma, drage Ribe.

Ovo pomračenje mjeseca osnažiće vašu zonu komunikacija, intelekta i ideja. Neki od vas sada mogu pokazati značajnu inicijativu za pisanje, govor ili otvaranje pred svijetom. Sada imate mnogo ljudi koji se bave vašim idejama ili oblastima kao i vi. Obrazovna pitanja su takođe favorizovana u ovom trenutku. Međutim, ovo pomračenje mjeseca može vas umjesto toga podstaknuti da putujete, posjetite obližnje destinacije ili planirate neki put u narednom periodu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum