Trenutno čitaš
Eve Prive – miris koji je jedinstven, baš kao i ti!

Eve Prive – miris koji je jedinstven, baš kao i ti!

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Želiš li miris koji ti daje slobodu da izraziš svoju individualnost? Ili možda želiš miris koji je samo tvoj, poput otiska prsta? Mi vjerujemo da je ovo proljeće možda pravo vrijeme da svoje želje pretočiš u stvarnost.

Foto: AVON

U želji da ti u tome pomogne, Avon je dizajnirao i predstavio poseban miris – Eve Prive koji, zahvaljujući molekularnoj, prilagodljivoj tehnologiji koja pozitivno utiče na hemijske procese tvoje kože, stvara potpuno jedinstven miris – samo za tebe. Parfem koji poboljšava tvoj prirodni miris i na taj način ti daje slobodu da naglasiš svoju individualnost i samopouzdanje.

Eve Prive, zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizirani miris i kreira tvoj, jedinstveni potpis, poput otiska prsta. Novi miris krije note crvene jabuke koje su kombinovane s nježnim, ali upečatljivim mirisom latica jasmina. Završni, ekskluzivni akord bijelog mošusa, budi tvoju ženstvenost, uklopljen tako da prožima sve nivoe mirisa, stapa se s tvojom kožom i razvija se u harmoniji s njom.

Foto: AVON

U sofisticiranoj bočici od 50 ml, ili mini izdanju od 10 ml koji stane i u elegantnu torbicu, krije se tajna tvog samopouzdanja kojim odišeš. Eve Prive podržava izražavanje tvoje individualnosti, jer oslobađa miris koji samo ti možeš kreirati i koji je jedinstven.

Kreatorica nekih od najpoznatijih svjetskih parfema – Nathalie Lorson, kreirala je i Eve Prive, neodoljivu harmoniju za koju kaže: „Ja nisam jedini kreator ovog mirisa, jer njegov glavni sastojak ste vi i vaša koža.“

Nesvakidašnji trag koji ćeš ostavljati za sobom, ostaće u sjećanju onih koji se nađu u tvojoj blizini. Eve Prive miris dostupan je po cijeni od 27,90 KM u Avon brošuri od 1. maja.

Pročitaj

 

 

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum