Trenutno čitaš
Essence predstavlja novu trendovsku kolekciju: Pink is the new black

Essence predstavlja novu trendovsku kolekciju: Pink is the new black

essence
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Crna je uvijek u trendu, ali ponekad su nam potrebni šareni, ružičasti detalji kako bismo uljepšali svakodnevicu. Vrijeme je za promjenu boje! Zato nova essence trendovska kolekcija  ima moto* PINK is the new BLACK*  i sadrži osam kozmetičkih artikala s efektom mijenjanja boje!

Crne teksture proizvoda za lice i usne reaguju na pH-vrijednost i pretvaraju se u prekrasnu, individualnu nijansu ružičaste! I alati kao što su kist za puder, spužvica za šminkanje, Click & Go naljepnice za nokte  takođe reaguju na toplinu, mijenjajući boju u jarko ružičastu, a zatim natrag u crnu kada se ohlade. Trendovska kolekcija koja mijenja boju sigurno će dodati zabavu i iznenađenja svakoj rutini ljepote!

Colour-changing rumenilo

Nakon nanošenja, crna formula ovog rumenila koje mijenja boju reaguje s kožom i stvara nježno ljubičasto ružičasti završetak s prirodnim sjajem! Tekstura je kremasta, mekana i lako se blenda.

 

colour-changing balzam za lice & obraze

Ovaj novi proizvod dva u jedan dolazi u dijamantnom izgledu i privlači poglede u svakom kozmetičkom koferu. Crno-siva tekstura balzama za usne i obraze koji mijenja boju lako se nanosi zahvaljujući svom sferičnom obliku, ostavlja usne njegovanima, a obraze prirodno sjajnim. pH-reaktivni učinak pretvara crnu teksturu u suptilno ružičastu.

 

colour-changing boja za usne

Crna nijansa, ružičasti poljubac: nijansa za usne koja mijenja boju dolazi u super mekoj, kremastoj teksturi – u crno-sivoj boji. Ali ne brini: čim formula dotakne tvoje usne, boja se mijenja u elegantnu ružičastu. Za sjajni završetak s efektom iznenađenja!

colour-changing lip glow sjaj za usne

Vrijeme je za sjaj s trenucima iznenađenja! Essence sjaj za usne koji mijenja boju ima poluprozirnu, pH-reaktivnu teksturu s finim, ružičastim svjetlucavim česticama. Crni ruž nijansira usne u nježno ružičasto i stvara prirodan sjaj.

colour-changing kist za puder

Ovaj alat unosi raznolikost u rutinu ljepote: crna mekana ručka kista za puder koji mijenja boju postaje ružičasta čim dođe u dodir s toplinom, a zatim ponovno postaje crna kada se ponovno ohladi. Izuzetno meke čekinje olakšavaju nanošenje i blendanje teksture pudera.

Pročitaj

 

colour-changing makeup spužvica

Obavezna oprema koja mijenja boju: super meka spužvica Beauty Sponge savršeno nanosi i stapa kremaste i puderaste teksture. Kada dođe u dodir s toplinom, crna spužva magično postaje ružičasta – i opet u crnu, zavino od temperaturi.

colour-changing naljepnice za nokte

Riječ je o naljepnicama za nokte koje mijenjaju boju iz crne u ružičastu čim dođu u dodir s toplinom. Čim se ponovno ohlade, izgled je crn. Samoljepljive naljepnice lako se nanose, a kombinacija nježnih cvjetnih i geometrijskih dezena stvara jedinstven izgled noktiju.

Za nokte s WOW efektom tu su moderni umjetni nokti u različitim veličinama i lako se postavljaju zahvaljujući unaprijed zalijepljenim jastučićima. Kad je hladno, nokti su glatko crni, no čim se zagriju, zasijaju u privlačnoj ružičastoj boji. To je promjena koju volimo.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum