Trenutno čitaš
Emma Stone i Yorgos Lanthimos se ponovo udružuju u filmu Kinds of Kindness

Emma Stone i Yorgos Lanthimos se ponovo udružuju u filmu Kinds of Kindness

Emma Stone i Yorgos Lanthimos

Nakon što je ranije ovog mjeseca osvojila Oskara za najbolju glumicu za hvaljeni film Poor things, Emma Stone će glumiti u filmu Kinds of Kindness, ponovo se udružujući s režiserom Yorgosom Lanthimosom.

Pošto su već radili zajedno na filmu The Favorite, u kojem su glumile i Olivia Colman i Rachel Weisz, Emma i Yorgos će nam donijeti još jedan vjerovatno nadrealni, živopisni i provokativni film. A sporedna glumačka ekipa izgleda nevjerovatno.

Snimljen 2022. godine tokom dva mjeseca, izvještaji kažu da će Kinds of Kindness imati antologijsku strukturu.

Zvanični sinopsis radnje glasi: „Triptih bajka, prati čovjeka bez izbora koji pokušava preuzeti kontrolu nad svojim životom; policajac koji je uznemiren što se njegova žena koja je nestala na moru vratila i izgleda kao druga osoba; i žena odlučna da pronađe nekoga sa posebnim sposobnostima, kome je suđeno da postane izvanredan duhovni vođa.” Misteriozne stvari.

U intervju za The Guardian Yorgos je opisao Kinds of Kindness kao „savremeni film, smješten u SAD sa tri različite priče, četiri ili pet glumaca koji igraju jednu ulogu u svakoj priči“.

Pročitaj

Pored Emme Stone, glumiće zvijezda Poor things Willem Dafoe, ali i Margaret Qualley, Jesse Plemons, Hunter Schafer, Hong Chau, Joe Alwyn i Mamoudou Athie.

Kinds of Kindness će biti dostupan u bioskopima od 28. juna.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum