Trenutno čitaš
Ekskluzivna premijera druge sezone serije “Stjuardesa”

Ekskluzivna premijera druge sezone serije “Stjuardesa”

Druga sezona hvaljene Max Original serije “Stjuardesa“ (The Flight Attendant), s Kaley Cuoco u glavnoj ulozi, biće premijerno prikazana 22. aprila na HBO Max streaming platformi, kada će se u ponudi naći prve dvije epizode. 

https://www.youtube.com/watch?v=aghHEzkI_2Q

U novoj sezoni ove mračne komedije vidjećemo Cassie Bowden (Kaley Cuoco) kako živi svoj najbolji trijezni život u Los Angelesu dok u slobodno vrijeme radi kao CIA-ina doušnica. Ali kada je prekomorski zadatak navede da nehotice svjedoči ubistvu, uplete se u još jednu međunarodnu spletku. Druga sezona snimana je u Los Angelesu, Berlinu i Reykjaviku.

Pored Kaley Cuoco, u seriji glume Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perez, Mo McRae, Callie Hernandez i JJ Soria. U gostujućim ulogama su T.R. Knight, Yasha Jackson, Audrey Grace Marshall, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera, Sharon Stone i Shohreh Aghdashloo.

Pročitaj

Autor serije je Steve Yockey, a pridružuje mu se i Natalie Chaidez. Oboje su i izvršni producenti uz Grega Berlantija, Kaley Cuoco, Sarah Schechter, Davida Maddena, Suzanne McCormack i Silver Tree. Izvršna koproducentica je Jess Meyer, a producentica je Bonnie Munoz. Prva sezona serije, temeljena na istoimenom romanu bestseller autora Chrisa Bohjaliana, takođe je dostupna u ponudi HBO Maxa.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum