Trenutno čitaš
Dungeons & Dragons: Čast lopova od 30. marta u kinima

Dungeons & Dragons: Čast lopova od 30. marta u kinima

NEM Dubrovnik 2023
NEM Dubrovnik 2023

Dungeons & Dragons: Čast lopova (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) na veliko platno donosi bogati svijet i razigrani duh legendarne igre u zabavnoj avanturi prepunoj akcije. Šarmantni lopov i grupa nevjerojatnih avanturista pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu po zlu kada naiđu na pogrešne ljude.

Atmosfera filma je nesumnjivo vrlo uzbudljiva i zabavna, bez obzira što se radi o pitanju života i (ne)smrti.

Justice Smith plays Simon, Chris Pine plays Edgin, Sophia Lillis plays Doric and Michelle Rodriguez plays Holga in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves from Paramount Pictures.

Na početku filma, nepogrešivo optimistični Edgin i njegova najbolja prijateljica i osoba od povjerenja, borkinja protiv barbara Holga, zaključani su u ozloglašenom zatvoru Revel’s End. Iako je dvojac nekada bio vođa vesele družine dobronamjernih lopova, njihove okolnosti su se dramatično promijenile nakon što je pljačka pošla po zlu. Par je izdao zli Forge Fitzwilliam, koji se udružio s moćnom čarobnjakom Sofinom. Uzeo je u zarobljeništvo Edginovu voljenu kćer Kiru da živi kao njegova štićenica u velikoj metropoli Neverwinter, gdje se, uz Sofinu pomoć, Forge postavio za vladara.

Hugh Grant plays Forge in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves from Paramount Pictures and eOne.

Ali ako postoji jedna stvar u kojoj se Edgin ističe, to je smišljanje plana. Dane provodi smišljajući bijeg iz zatvora, s nadom da će povratiti izgubljeno i osvetiti se Forgeu. Ipak, bijeg se pokazao lakšim dijelom. Kad se Edgin i Holga oslobode, kreću na putovanje života, a na kraju im se u potrazi pridružuju i nesigurni čarobnjak Simon Aumar, odani vitez Xenk Yendar i Doric.

Dok pustolovi stvaraju krhke veze pravog prijateljstva, njihova misija postaje sve opasnija…

Brojnu zvjezdanu ekipu filma predvode Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Hugh Grant, Daisy Head i Chloe Coleman.

Pročitaj

Film su režirali Jonathan Goldstein i John Francis Daley prema scenariju Goldsteina, Daleya i Michaela Gilia; priču su napisali Chris McKay i Gilio, temeljena je na Hasbrovim igrama Dungeons & Dragons. Jeremy Latcham, Brian Goldner i Nick Meyer su producenti, a izvršni producenti su Denis L. Stewart, Daley, Goldstein, Chris Pine, Zev Foreman i Greg Mooradian.

Chris Pine plays Edgin and Michelle Rodriguez plays Holga in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves from Paramount Pictures and eOne.

CineStar Arena Imax će se u četvrtak, 30. marta pretvoriti u pravu tavernu u kojoj će se okupiti najveći Dungeons&Dragons fanovi, a moći ćete pogledati i nevjerojatnu izložbu maketa Jakova Gavrana.

Dungeons & Dragons: Čast lopova stiže u kina 30. marta 2023. u distribuciji Blitz filma, a ulaznice su već u prodaji.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum