Trenutno čitaš
Drew Barrymore koristi svoj ormar za nešto što nema nikakve veze s odjećom

Drew Barrymore koristi svoj ormar za nešto što nema nikakve veze s odjećom

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Glumica je sa publikom podijelila pogled na svoj walk-in ormar u spavaćoj sobi, ali nismo ni slutili šta se zapravo krije iza zatvorenih vrata tog ormara…

Drew Barrymore, poznata po svom istoimenom talk showu, nedavno je podijelila izgled svog ormara sa publikom na društvenim mrežama, ali umjesto da ormar koristi za garderobu, Drew je prostor pretvorila u sobu za meditaciju.

Kompaktni prostor, opisan kao ‘soba otkrovenja’, prekriven je plavim i ružičastim flamingo tapetama – ali teško je vidjeti ovaj maksimalistički print zbog svih njezih ljepljivih bilješki na papirićima, koje ispunjavaju cijeli prostor. Značajne afirmacije, uključuju rečenice poput “Danas je dan kada počinješ vjerovati sebi”.

instagram.com/nymag

“Još sam jako u modusu preživljavanja, ustraj, jedna noga-ispred-druge. Možda još uvijek ne razumijem vlastito djetinjstvo”, iskrena je Drew. Njen je fokus na dobrobit i i poboljšanju mentalnog zdravlja kod kuće.

I dok ne možemo svi preusmjeriti svoje ormare odjeće u prostorije za meditacije i afirmacije, kako bismo stvorili ovaj prostor inspirisan sa Drew, ipak možemo preduzeti korake kako bismo ostatak naših domova učinili pogodnijim za meditaciju. Ali gdje bismo trebali početi?

instagram.com/nymag

Klinička psihologinja dr. Brenda Wade kaže da bismo trebali uzeti vremena da otkrijemo, koji dio doma čini da se osjećamo najugodnije kao početnu tačku.

Pročitaj

“Prvo trebaš odabrati idealnu lokaciju za svoj prostor za samonjegu. To bi trebalo biti mjesto bez drugih smetnji”, kaže dr. Wade.

Izvor: homesandgardens.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum