Trenutno čitaš
Drama i slavna moda 70-tih u prvom trejleru za seriju “Becoming Karl Lagerfeld”

Drama i slavna moda 70-tih u prvom trejleru za seriju “Becoming Karl Lagerfeld”

Becoming Karl Lagerfeld

Konačno imamo prvi pogled na Daniela Brühla kao njemačkog modnog dizajnera u nadolazećoj seriji Becoming Karl Lagerfeld, koja će istražiti njegov uspon na vrh svijeta mode.

Brühl je najpoznatiji po ulogama u filmovima Good Bye, Lenin!, Rush i u Marvelovom filmskom univerzumu kao Helmut Zemo. Međutim, u ovoj novoj seriji, Brühl se pretvara u “cara mode” uz priličnu transformaciju.

Disney +

Serija će se sastojati od šest epizoda, a bazirana je na bestseleru Kaiser Karl Raphaëlle Bacqué i ispričaće “priču o Karlu prije Lagerfelda”, koja će nas povesti na putovanje kroz “glamur i sukobe ega, grandiozne zabave i destruktivne strasti”.

Osim što Brühl predvodi glumačku ekipu kao Lagerfeld, pridružuju mu se Théodore Pellerin kao Jacques de Bascher i Arnaud Valois kao Yves Saint Laurent, još jedan istaknuti francuski modni dizajner s kojim je Lagerfeld imao rivalstvo.

Alex Lutz igra Pierrea Bergéa, dugogodišnjeg poslovnog i životnog partnera Laurena, dok Agnès Jaoui igra Gabrielle Aghion, osnivačicu kuće Chloé koja je dala veliki doprinos Lagerfeldovoj slavi.

Pročitaj

Nova serija će biti premijerno prikazana 7. juna na Disney +.

Prvi trejler prikazuje dramu i slavnu modu 70-ih, uz pjesmu grupe Blondie, Heart of Glass.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum