Trenutno čitaš
Dr Milada Nalesnik: Ono što nas najviše usporava na putu svjesnosti i iscjeljenja jesu naša očekivanja

Dr Milada Nalesnik: Ono što nas najviše usporava na putu svjesnosti i iscjeljenja jesu naša očekivanja

Bingo - Sve za dom
Bingo - Sve za dom

Milada Nalesnik, po konvencionalnom, stručnom i naučnom zanimanju doktorka specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i magistra medicinske biohemije više od dvije decenije, ali poštujući izbor svoje duše u zadnjih deset godina interesovanja i edukacije ove svestrane dame su usmjerene, prevashodno u pravcu kvantne medicine. Sa Dr Miladom smo razgovarali o frekvenciji, vibraciji, kako upravljati svojom energijom na najbolji mogući način, koje su to metode samopomoći i zašto je bitno da svaka individua spozna ko zaista jeste.

Foto: Instagram/drmilada_svjesno_zdravlje

“Mark Twain je rekao: ‘Dva najvažnija dana u tvom životu su onaj kada si rođen i onaj dan kada shvatiš zašto?!’ Tako i ja mogu reći, da je taj drugi najvažniji dan za mene bio otkriće blagodati kvantne medicine i to konkretno tretmana Tesla talasima. Tada sam shvatila da je moj istinski životni put, pružanje podrške i pomoći ne samo u procesu liječenja, već u procesu iscjeljivanja. Zašto govorim o iscjeljivanju, a ne o liječenju? Vrlo je jednostavno, jer mi ne trebamo da budemo ovisni o doktorima i terapeutima, već su oni tu samo kao naša podrška i pomoć, da naučimo, kako možemo sami sebi pomoći, jer sva moć je u nama, a ne izvan nas. Zato je put holističke, kvantne medicine, unutrašnji put, put povratku sebi i onom Božanskom dijelu nas, koji konvencionalna medicina, još uvijek, nažalost negira. I zato je proces iscjeljenja, zapravo samo proces sjećanja ko mi zaista jesmo”.

Posljednjih godina sve više se koriste Tesla talasi i iscjeljivanje njima kako fizičkog tijela tako i energetskog, a o čemu se zapravo radi i u čemu je suština ovog tretmana Dr Milada nam je detaljno objasnila.

“Mislim da bi citat Nikole Tesle najkonciznije objasnio o samoj suštini tretmana Tesla talasima: ‘Znam da je gravitacija prepreka svemu što vam je potrebno da letite i moja namjera nije da pravim sredstva za letenje (avione ili rakete), nego da naučim pojedince da povrate svijest sopstvenih krila.’ Znamo da je Tesla mogao da pokaže svoje svjetlosno tijelo u ovoj našoj fizičkoj stvarnosti. Svjetlosno tijelo nije ništa drugo do energetski otisak našeg nervnog sistema, a znamo da pored ovog, nama vidljivog, fizičkog tijela, svi mi imamo više slojeva energetskog tijela (aure, biopolja ili polja životne energije), a šta je drugo svjetlost nego život.

Ljepota ovog procesa je njegova prirodnost i bezbjednost, jer se čitav proces energetskog iscjeljivanja obavlja bez učešća mašina i aparata, te bez upotrebe bilo kakvih sintetičkih medikamenata.

“Tesla je Svjetlost nazivao Iskrom Života i to ne bez razloga. Tokom energetskih tretmana Tesla talasima dolazi do stimulisanja proizvodnje biofotona u našoj DNK i istovremeno povećanja apsorpcije fotona iz okoline. Biofotoni imaju sposobnost da prime i pošalju informaciju. Dr Garjajev i njegov tim su u svojim istraživanjima dokazali, da kodoni iz DNK lanca mogu biti ispremještani prema različitim redoslijedima bez hirurške intervencije. To bi značilo, da je ‘softver’ DNK čovjeka moguće reprogramirati, a to se upravo dešava tokom tretmana iscjeljivanja i aktivacije svjetlosnog tijela Tesla talasima”.

Dr Milada Nalesnik
Foto: Instagram/drmilada_svjesno_zdravlje

Energetski tretmani Tesla talasima pripadaju oblasti kvantne medicine i bezbjedni za sve i za bebe, trudnice, starije i iznemogle osobe i mogu se koristiti u bilo kojoj situaciji i najčešće se tretmani rade “na daljinu”. 

“Zavisno od potreba i stanja klijenta se rade najčešće u 5 seansi. Prve 3 seanse obuhvataju tretmane za uklanjanje blokada i uspostavljanje nesmetanog energetskog protoka. Nakon prve 3 seanse, u različitim vremenskim intervalima se nastavlja sa tretmanom aktivacije svjetlosnog tijela, koji je zapravo kruna tretmana Tesla talasima i radi se samo jednom u životu, a nakon kojeg biva pokrenut proces reprogramiranja i iscjeljivanja na nivou DNK. Nakon tretmana Tesla talasima, ne samo da počinje reprogramiranje našeg tijela, već mi dobijamo i drugačiju percepciju vlastitog života i okoline, postepeno se oslobađajući straha, strepnji i pogubnog osjećaja krivice”.

Istraživanja kvantne fizike, odavno su dokazala da je ovaj svijet sačinjen u potpunosti od energije, koja ima različite frekvencije i vibracije, te ukoliko je niža frekvencija utoliko je nešto gušće, dok više frekvencije daju veću prozračnost, navela je Dr Milada.

“Ponovo bih citirala Nikolu Teslu, koji je rekao: ‘Ako želite pronaći tajne svemira, razmišljajte u terminima energije, frekvencije i vibracije’. Naše misli, kao i naše emocije imaju određene frekvencije i njihove promjene dovode do promjena frekvencije na kojoj vibrira naše cjelokupno energetsko, ali i fizičko tijelo. Naravno taj proces zahtjeva samoposmatranje, disciplinu, dosljednost i posvećenost. Isto tako, bitno se razlikuje frekvencija zdravog i bolesnog tijela, te bi u tom smislu, bolest bila, ništa drugo do frekvencijska disharmonija, na koju se može uticati mijenjajući frekvencije bolesnog organa na frekvencije, koje donose zdravlje i iscjeljenje”.

Dr Milada Nalesnik
Foto: Instagram/drmilada_svjesno_zdravlje

U posljednje vrijeme mnogo se govori o tome da se naše misli i emocije mogu transformisati. Bez obzira da li smo tužni, srećni ili ljuti, htjeli ne htjeli, kreiramo sva stanja pomoću svoje energije i stvaramo svoj svijet vibrirajući svjesno ili nesvjesno na određenoj frekvenciji, a evo šta o tome misli Dr Milada.

“Znamo, a sada je i naučno dokazano, ono što su vijekovima već znali svi duhovni učitelji, a to je, da se naše tijelo reprogramira različitim frekvencijama energije, pa čak i samom frekvencijom izgovorene riječi ili misli. Treba pronaći pravu frekvencija i u tome nam itekako mogu pomoći tretmani Tesla talasima u odnosu na mašine i uređaje, jer tijelo bira samo ono što mu je potrebno. Kada uređaji određuju frekvencije potrebne energije, vrlo često dolazi do predoziranja ili subdoziranja. I još jedna velika prednost energetskih tretmana Tesla talasima, je to, da zaobilazimo mentalne prorade, tako da bez obzira o čemu mi mislili u toku tretmana, Tesla talasi svojim frekvencijama djeluju, tamo gdje je najpotrebnije za nas”.

Pročitaj

Kao što brinemo o higijeni svog fizičkog tijela, bitno je da njegujemo i svoje energetsko tijelo. Njegu ili još bolje reći higijenu energetskog tijela održavamo ne samo periodičnim energetskim tretmanima, već i zdravom i adekvatnom ishranom za nas, dovoljnom količinom kretanja, vježbanjem i boravkom u prirodi, te u harmoničnim odnosima naših bližnjih i naših prijatelja, navodi Dr Milada.

“Protočno energetsko tijelo, daće nam jasnoću svjesnog življenja i zdravo fizičko tijelo, jer sve što se nalazi u našem energetskom tijelu, prije ili kasnije spušta se na fizički nivo. Naše napredovanje na putu svjesnosti i povratak onima, koji mi zaista jesmo – što se dešava tokom procesa iscjeljenja, odvija se kroz 7 faza. Samo iscjeljenje se sastoji od promjena tokom kojih se dešava predaja, naše prepuštanje i na neki način, možemo reći, smrt nekih dijelova nas, bilo da se radi o nekoj našoj navici, poslu, načinu života, sistemu uvjerenja ili fizičkom organu. Prvih 5 faza iscjeljenja, bile bi upravo faze smrti: poricanje, ljutnja, nagodba, depresivnost i konačno prihvatanje, a tek nakon tih 5 faza, nastupa preporod i stvaranje novog života – faza u kojima se srećemo sa samim sobom, ali na novi način. I najvažnije tokom čitavog procesa je, da mijenjajući svoj odnos prema prošlim događajima, automatski zacjeljujemo stare rane, jer mijenjamo svoje životne stavove kroz prethodne faze iscjeljenja”.

Dr Milada Nalesnik
Foto: Instagram/drmilada_svjesno_zdravlje

Dr Milada navodi da je bitno znati i voditi računa kako i na šta trošimo svoju energiju, jer trošenje energije bez cilja vodi do degradacije, što je potpuno suprotno razvoju, koji se postiže kada energiju trošimo sa tačno određenim i jasnim ciljem.

“Ono što nas najviše usporava na putu svjesnosti i iscjeljenja jesu naša očekivanja da će se sve odvijati onako kako je naš ograničeni um zamislio i na način i vrijeme kako je zamislio. Da bismo stupili na put svjesnosti, um treba da bude otvoren, jer otvoren um daje otvoreno srce, a zatvoren um, zatvara i srce. I upravo u ovom segmentu su tretmani Tesla talasima toliko blagotvorni, jer uz protočnije i čistije energetsko tijelo, dobijamo ne samo više slobodne energije neophodne da bismo ispoljili svoju kreativnost na svom putu lične svrhe i autentičnosti, već i da bismo donosili odluke iz srca, a ne iz uma, da bismo živjeli u miru, radosti i ljubavi, jer su količina mira, ljubavi i radosti u našem biću i našem životu jedina mjerila i naše sreće”.

Ukoliko želiš probati tretmane Tesla talasima sve informacije možeš pronaći na Instagram profilu drmilada_svjesno_zdravlje ili putem mail-a [email protected].

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum