Trenutno čitaš
Dora Martinović u Adidas Spezial patikama je naša Look of the Day zvijezda!

Dora Martinović u Adidas Spezial patikama je naša Look of the Day zvijezda!

Dora Martinović
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Pogledaj kako influenserka Dora Martinović, poznata kao dorica505 na Instagramu, bez napora osvaja street style svojim trendi proljetnim izgledom u Adidas Spezial patikama, teksas dugoj suknji, kratkom bijelom topu i bež blejzeru. Zaroni u svijet mode s nama dok razotkrivamo njen stil!

Pripremi se da uključiš svoj modni radar na punu snagu, jer u današnjoj Look of the day rubrici naša svjetlost reflektora sjaji na stilskoj liderki, Dori Martinović!

Dora Martinović
Instagram/dorica505

Ako već nisi pritisnula dugme za praćenje na njenom Insta profilu dorica505, propuštaš pravi masterclass u modi. Dora zna kako da osvoji street style svojim besprijekornim modnim osjećajem, a njen poslednji outfit dokazuje da je na vrhu svoje igre.

Dora nosi ikonične Adidas Spezial patike kao niko drugi. Ove patike nisu samo obuća; one su izjava – deklaracija stilskog dominiranja.

Spajajući patike sa teksas dugom suknjom, ona nam donosi street style chic vibracije. I ne zaboravimo na onaj kratki bijeli top – jednostavan, ali tako sofisticiran. Savršeno je platno za njeno modno remek-djelo.

Bež blejzer dodaje dodir elegancije cijelom outfitu, a opet ga čini svježim i trendi za proljeće.

Dora Martinović
Instagram/dorica505

Ali ono što zaista izdvaja Doru nije samo njena odjeća – to je način na koji je nosi. Sa samopouzdanjem i stavom, ona pokazuje da moda nije samo ono što nosiš – već kako to nosiš.

Pročitaj

Dakle, ako želiš da podigneš svoju modnu igru ovog proljeća, uzmi stranicu iz Dorine knjige. Prihvati klasične komade, dodaj svoj pečat i, iznad svega, nosi to sa samopouzdanjem.

Sada, idemo da nabavimo par tih Adidas Spezial patika. Krajnje je vrijeme da prošetamo u Dorinim stilskim cipelama.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum