Trenutno čitaš
Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka!

Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka!

NEM Dubrovnik 2023
NEM Dubrovnik 2023

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika ponedjeljkom je tu, i puni nam baterije za predstojeću sedmicu. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

FRED AGAIN… x SKRILLEX x FOUR TET – ‘Baby again’…

Pokrenuto je mnogo dobrih stvari oko Skrillexovog novog albuma. Odlično druženje sa Fred Again… i Four Tet rezultiralo je Fredovim singlom “Baby Again…” – tech house je ponovo u modi.

MELANIE MARTINEZ – DEATH

Melanie Martiney je jedna od intrigantnih elektro pop kantautorki. Svako dosadašnje izdanje pratio je određeni koncept pa tako i u slučaju albuma „Portals“ na kom se bavi različitim aspektima života, protoku vremena i njegovim „anomalijama“.

CATALINA CARA – Faith (Moonsound Remix) 

Za početak proljeća donosimo ti remiks neodoljivog singla „Faith“ Cataline Care. Ona se posljednjih godina posvetila autorskom radu stvarajući pop pjesme koje odgovaraju njenom senzibilitetu. „Moodsound Remix“ je namenjen ljubiteljima house i klupskog zvuka.

BAILEY ZIMMERMAN – Religiously

Nakon veoma uspješnog debitantskog EP-ja „Leave The Light On“ Bailey Zimmerman singlom „Religiously“ najavljuje svoj prvi album. Na njemu će se naći „Fall In Love“ i „Rock And A Hard Place“.

x MARREN MORRIS x DAISY JONES & THE SIX – Look At Us Now (Honeycomb)

Pročitaj

Nakon pojave serije „Daisy Jones & The Six“ koja prati razvoj istoimenog imaginarnog benda, jedna pjesma se posebno izdvojila. „Look At Us Now (Honeycomb)“ je za kratko vrijeme postala hit sa ovog soundtracka.

MATCHBOX TWENTY – Wild Dogs (Running in a Slow Dream)

Bend koji je svojim izdanjima bilježio kraj dvadesetog vijeka, Matchbox Twenty je nastavio sa aktivnostima i tokom dvijehiljaditih no poslije duže pauze, singlom „Wild Dogs (Running in a Slow Dream)“ bend najavljuje novi album i početak američke turneje.

100 GECS – „Hollywood Baby“

Cijenjeni eksperimentalni rok sastav 100 gecs objavio je novi album „10,000 gecs“. Ovom prilikom izdvajamo singl „Hollywood Baby“.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum