Trenutno čitaš
Donosimo HBO preporuke za juni mjesec

Donosimo HBO preporuke za juni mjesec

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Ljetnji mjesec je pred nama i ako želiš uživati u maratonu filmova i serija donosimo ti HBO preporuke i mnoštvo novih epizoda, sezona i filmova. 

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – GENIJALNA PRIJATELJICA III

Foto: HBO

„Genijalna prijateljica“ govori o starijoj ženi Eleni Greco koja, nakon što joj najbolja prijateljica Lila nestane bez traga, počne pisati priču o njihovom 60-godišnjem prijateljstvu. Priča počinje 1950-ih na opasnim ulicama Napulja. Premijera je 21. juna.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – ŽENA VREMENSKOG PUTNIKA

Adaptacija Stevena Moffata istoimena romana „Žena vremenskog putnika“ čarobna je priča o ljubavi Clare (Rose Leslie iz „Igre prijestolja“) i Henryja (Theo James iz „Različite“) i o braku koji muči problem putovanja kroz vrijeme. Serija se prikazuje ponedjeljkom.

NE DIŠI 2

U ovom uzbudljivom nastavku slijepi veteran Norman Nordstrom, koji se nekoliko godina skriva u izolovanoj kolibi s mladom djevojkom, iskoristiće još mračnije i kreativnije instinkte kako bi vratio djevojku kada je grupa kriminalaca otme. Premijera 12. juna.

ČUDESNE ZVIJERI: DUMBLEDOREOVE TAJNE

Profesor Albus Dumbledore povjerava magizoologu Newtu Scamandru vodstvo neustrašivog tima čarobnjaka, vještica i hrabrog bez moći pekara u opasnoj misiji, gdje se sukobljavaju sa sve većom legijom sljedbenika mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda.

Foto: HBO

PREMIJERA DOKUMENTARNOG FILMA – TINA

Moćan i inspirativan dokumentarac o jednoj od najvećih ikona u istoriji muzike: Tini Turner. Njen put do superzvijezde neosporna je priča o trijumfu nad nedaćama.

ZA SMRT NEMA VREMENA

Život Jamesa Bonda nakon penzionisanja na Jamajci prekine se kada stari prijatelj iz CIA-e zatraži njegovu pomoć u spašavanju otetog naučnika. Misija vodi Bonda u sukob s misterioznim zločincem naoružanim opasnom novom tehnologijom. Premijera je 15. juna.

METAK I MILKSHAKE

Plaćena ubica Sam nađe se na crnoj listi kriminalnog sindikata kada prekine misiju i krene u osvetničko divljanje s malom djevojčicom. Trebaće joj sva pomoć koju može dobiti od zvjezdane ekipe ženskih plaćenih ubica i otuđene majke.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – UBIJANJE EVE IV

Pročitaj

Foto: HBO

Eve je u osvetničkoj misiji dok je Villanelle prigrlila novi način života u pokušaju da dokaže da nije čudovište. Nakon ubistva Paula Carolyn svim silama nastavlja loviti Dvanaestoricu. serija se prikazuje nedjeljom.

POD ZEMLJOM

Maxime je mladi rudar, koji vrijeme dijeli sa svojom djevojkom i prijateljem iz djetinjstva Julienom, invalidom nakon saobrađajne nesreće koju je izazvao Maxime. Jedne noći pod zemljom odjekne eksplozija i Maxime silazi da spasi svoje kolege.

BAKSUZNO BUBANJE ILI BEZUMNI PORNIĆ

Emi, profesorica u srednjoj školi, otkrije da su joj karijera i ugled ugroženi nakon što na internetu procuri njen privatni snimak seksa sa suprugom. Prisiljena sastati se s roditeljima koji traže njen otkaz, Emi odbija podleći njihovom pritisku.

BATMAN

U drugoj godini borbe protiv kriminala, Batman otkriva korupciju u Gotham Cityju povezanu s njegovom porodicom dok progoni Riddlera, serijskog ubicu koji cilja na gradsku elitu. Tokom istrage, Batman je prisiljen steći nove saveznike.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum