Trenutno čitaš
Donosimo dozu svježeg zvuka i ove sedmice

Donosimo dozu svježeg zvuka i ove sedmice

nova muzika

Uzbudljive vibracije nove muzike stižu nam ove sedmice iz Mascom recordsa, donoseći sa sobom pravu zvučnu eksploziju koja će zadovoljiti i najistančaniji sluh. Nova muzika istražuje različite žanrove i umjetničke izraze, pružajući slušaocima jedinstveno iskustvo uzbudljivih ritmova, emotivnih tekstova i inovativnih aranžmana. 

CARDI B – Enough (Miami)

Cardi B je riješila da ove godine bude ofanzivnija što se objavljivanja novih pjesama tiče. Nekoliko nedelja nakon izlaska singla “Like What (Frestyle)“ pred nama je još jedna ubitačna hoperska himna „Enough (Miami)“.

TONES AND I – I Get High

Tokom australijskog dijela turneje pjevačice PINK! upravo će Tones And I biti predizvođač. „I Get High“ je drugi singl sa dugo najavljivanog albuma koji će biti objavljen sredinom jula.

GUNNA feat. OFFSET – Prada Dem

Reper i treper, Gunna je prošle godine imao viralan hit „FukUMean“ koji je bilježio odlične rezultate i u Srbiji na striming servisima. „Prada Dem“ je njegov potpuno novi singl u kom gostuje reper Offset muž Cardi B.

KENYA GRACE – It’s Not Fair

Britanska elektro autorka Kenya Grace biće jedna od hedlinera predstojećeg Exit festivala. Nakon fantastičnog uspjeha singla „Strangers“ koji je nezaobilazan na radio stanicama širom Srbije. Pred nama je nova pjesma na tragu UK garage i drum’n’bass zvuka.

JXDN – WHAT THE HELL

Jedan od najperspektivnijih američkih alt-rok autora jxdn najavljuje novi album „WEHEN THE MUSIC STOPS“ koji će biti objavljen krajem juna. Obratili smo pažnju na novi singl. „WHAT THE HELL“ je sjajna pjesma i van okvira žanra izuzetno melodična i radio-friendly.

DON TOLIVER – Deep in the Water

Pročitaj
jennifer lopez farmerke

Na kraju video spota za prethodni singl „Bandit“, Don Toliver je dao sneak-peek upravo za ovu pjesmu. „Deep In The Water“ najavljuje album koji će biti objavljen tokom ljeta.

DAVID GUETTA & MORTEN – The Future is Now / The Truth

Guetta i Morten nastavljaju sa istraživanjem u okvirima future-rave, žanra koji su sami definisali i razvijali posljednjih godina. Ovaj dupli singl karakterišu sintisajzeri u delirijumu i dominantna vrtoglava melodija.

NOGA EREZ – Come Back Home

Ovo je warm-up pjesma koja najavljuje izlazak zvaničnog singla „Vandalist“ početkom aprila. Noga Erez je izuzetna izraelska pjevačica. Prethodnih godina objavila je veoma par uspješnih singlova „Nails“ i „Kids“ (korišten u Netfixovom filmu  „Heart of Stone“).

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum