Trenutno čitaš
Dobrodošli u svemir: Novo ograničeno izdanje METAFACE by Catrice

Dobrodošli u svemir: Novo ograničeno izdanje METAFACE by Catrice

catrice
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Inspirisana holografskim efektima, živim bojama, virtuelnom stvarnošću i modernom digitalnošću, ova futuristička kolekcija savršena je za ljubitelje ljepote koji žele stvoriti jedinstveni Metaverse look. Uroni u digitalni svemir u kojem je sve moguće zahvaljujući inovativnim proizvodima s modernim završnim obradama.

Primer za korekciju boje pruža savršenu osnovu za METAFACE izgled s glatkim tenom. Eyeshadow Palette i Highlighter Face Glaze Pot stvaraju jedinstvene efekte ovog višedimenzionalnog cyber stila. Dva laka za nokte s hromatskim efektima i pH-reaktivni sjajevi za usne visokog sjaja savršeno upotpunjuju izgled. Dobrodošli u budućnost!

METAFACE paleta sjenki za oči

Catrice METAFACE paleta sjenki dolazi s deset savršeno usklađenih nijansi za dočaravanje jedinstvenog izgleda očiju. Različite teksture su izvan ovog svijeta: od mat do svjetlucave, od dvostruke hromirane do prozirne teksture balzama s finim višebojnim svjetlucanjem. Prozirno pakovanje takođe privlači pažnju svojim holografskim dizajnom!

METAFACE Colour Correcting Glaze Primer

Catrice Color Correcting Glaze Primer osigurava besprijekoran, blistav ten. Ne samo da izgleda jedinstveno sa svojim prekrasnim uskovitlanim izgledom, već stvara i proziran, lagan završetak koji ujednačava nesavršenosti i crvenilo. Tekstura koja koriguje boju daje koži vlagu i suptilan sjaj. Praktični dozer s pumpicom olakšava nanošenje savršene količine primera, savršenog za vrijeme kada si u pokretu.

METAFACE Highlighter Face Glaze Pot

Lagana želatinasta tekstura novog METAFACE Highlighter Face Glaze Pot pristaje uz svaki ton kože i pruža sjajan završetak s holografskim efektom zahvaljujući svjetlucavim pigmentima koji reflektuju svjetlost.

Pročitaj

catrice
Foto: Catrice

METAFACE Lip Glaze

Virtuelni poljubac, Digitalni svemir i Metaglaze – to su moto Catrice METAFACE Lip Glazes. Tri prozirne teksture reaguju na pH-vrijednost usana i stvaraju jedinstvene nijanse s nježnim dodirom boje. Finiš visokog sjaja osigurava metaverse vibru i volumen usnana s dodatnim sjajem!

METAFACE Nail Lacquer

Dva METAFACE laka za nokte upotpunjuju izgled iz budućnosti. Dvije prozirne nijanse – s ružičastim svjetlucanjem ili s holografskim, ljubičastim odsjajem pružaju savršenu završnicu sjaja gela.

catrice
Foto: Catrice

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum