Trenutno čitaš
Ko je Inés de Ramón, djevojka Brad Pitta?

Ko je Inés de Ramón, djevojka Brad Pitta?

djevojka brad pitta

U glamuroznom svijetu Holivuda, gdje su veze stalno pod budnim okom medija, novi par je privukao pažnju svih: Brad Pitt i Inés de Ramón. Njihovo nedavno pojavljivanje na prestižnom Bitish Grand Prix-u potvrdilo je da njihova veza cvjeta, izazivajući beskonačnu radoznalost o najnovijoj Pittovoj devojci.

Inés de Ramón, poliglotkinja koja govori engleski, španski, francuski i njemački jezik, diplomirala je poslovnu administraciju na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine. Od tada se njena profesionalna karijera fokusirala na nakit i modu. Trenutno je potpredsjednica brenda nakita Anita Ko.

djevojka brad pitta
Getty Images

Pored karijere u modi, Inses je poznata i po interesovanju za wellness; sertifikovani je zdravstveni trener u oblasti integrativne ishrane. Prije veze sa Bredom Pitom, Inés de Ramón je bila u braku sa glumcem, poznatom po ulozi u seriji The Vampire Diaries – Paul Wesley. Par se vjenčao 2019. godine i imao je diskretnu vezu, daleko od očiju javnosti. Međutim, na jesen 2022. godine objavili su prijateljski razvod.

djevojka brad pitta
djevojka brad pitta

De Ramón je prvi put primjećena sa Bred Pittom u novembru 2022. godine, na Bono koncertu u Los Anđelesu, a prije njihovog nedavnog pojavljivanja na britanskom trkalištu Silverstone, uživali su i na zajedničkom putovanju u Cabo 2023. godine.

Pročitaj
BAFTA 2024

De Ramón je svoju novu životnu situaciju držala daleko od očiju javnosti, ostajući fokusirana na svoju karijeru i vezu. Pitanje koje se sada postavlja je, da li ćemo je češće viđati uz Pitta na javnim i promotivnim događajima?

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum