Trenutno čitaš
“DC Liga Super-ljubimaca” obiluje poznatima koji su posudili glasove super-ljubimcima

“DC Liga Super-ljubimaca” obiluje poznatima koji su posudili glasove super-ljubimcima

Najzabavnija animacija koju ćeš gledati ovog ljeta u kinima, “DC Liga Super-ljubimaca” okupila je do sada neviđenu zvjezdanu ekipu koja je posudila glasove super-ljubimcima popularnog DC svijeta.

Warner Bros. Pictures i A Seven Bucks Production predstavljaju film “DC Liga Super-ljubimaca”, a svoje glasove su likovima posudili: Hrvoje Klobučar kao Krypto, Zoran Pribičević kao Superman, Jan Kerekeš kao As, Ksenija Marinković kao Lulu, te Marko Petrić kao Flash i Alen Liverić kao Batman.

Po prvi puta su im se u sinhronizaciji nekog filma pridružili i naš najpoznatiji domaći TikToker Dario Marčac kao Kiki, muzičarka Nika Turković kao Wonder Woman, fitness influenserka Martina Boss kao Mercy Graves, muzičar Marko Kutlić kao Aquaman te Ivan Hilje, poznatiji kao Hiljson Mandela u ulozi Cyborga.

U filmu “DC Liga Super-ljubimaca” , super-pas Krypto i Superman su nerazdvojni najbolji prijatelji, dijele iste supermoći i bore se rame uz rame protiv kriminala u Metropolisu. Međutim, kada Superman i ostatak Lige pravde upadne u nevolje, Krypto mora uvjeriti ekipu iz skloništa za životinje – psa Asa, svinju PB, kornjaču Martu i vjevericu Chip da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete super junake.

Pročitaj

Fenomenalna ekipa vrhunskih profesionalaca svojim je glasovima udahnula život i karakter zabavnim likovima.

Pogledaj film od 21.07. u svim kinima, u distribuciji Blitza, a ulaznice možeš već kupiti online ili na blagajnama kina.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum