Trenutno čitaš
Claptone ponovo na Fresh Wave Festivalu 2022.

Claptone ponovo na Fresh Wave Festivalu 2022.

Jubilarni Fresh Wave okupiće od 11. do 13. avgusta na mističnoj i jedinstvenoj banjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih muzičkih imena, a listi potvrđenih izvođača pridružuje se i povratnik na najveću festivalsku binu, ništa manje mistični i jedinstveni CLAPTONE!

Doktorskim autoritetom za DJ pultom koji isijava iza sad već itekako prepoznatljive maske venecijanskog stila, Claptone predstavlja sinonim za uvijek sjajne i teško ponovljive house i tech house DJ setove, inspirisane potrebom za vječnim i beskrajnim uživanjem u pažljivo selektovanim trakama, uz koje je uzbuđenje festivalskom atmosferom pojačano na maksimum.

Do daske, žargonski rečeno, ispisan je i prethodni nastup na Fresh Wave Festivalu, kada je na oduševljenje publike započeo zvjezdani hod Claptone na najvećim festivalskim binama svijeta, koji u 2022. godini preskače sve poznate granice i obara dosadašnje rekorde!

U godini koja prethodi jubileju, odnosno 10 godina djelovanja pod imenom Claptone nastupiće na Main bini jubilarnog Fresh Wave Festivala, a vršnjačko druženje krunišemo ovog ljeta u petak, 12. avgusta na tvrđavi Kastel.

Jubilarno izdanje Fresh Wave Festivala ugostiće neke od najcjenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svjetske muzičke scene ikada, a u prvoj fazi objavljenih izvođača, koji će od 11. do 13. avgusta nastupiti na fantastičnoj tvrđavi Kastel u Banja Luci su: Adam Beyer, Sama’ Abdulhadi, Technasia, Hot Since 82, Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Vojko V. Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack i mnogi drugi!

Pročitaj

Podsjećamo da su putem ticket servisa kupikartu.ba u prodaji Early Bird trodnevne festivalske ulaznice u ograničenom broju i po napovoljnijoj cijeni, namjenjene najbržim fanovima Fresh Wave Festivala, a povodom jubilarnog izdanja festivala vlasnicima trodnevnih ulaznica na raspolaganju je i to potpuno besplatno Fresh Wave Kamp! Napominjemo da je broj mjesta besplatnog kampa ograničen, tako da požurite i rezervišite najbolji smještaj za Fresh Wave 2022.

Kako bi na vrijeme obezbjedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na e-mail: [email protected] ili da to učinite pozivom na broj +387 65 975 106.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum