Trenutno čitaš
Chris Evans i Ana de Armas uskoro u romantičnom špijunskom trileru

Chris Evans i Ana de Armas uskoro u romantičnom špijunskom trileru

L'Occitane
L'Occitane

Chris Evans i Ana de Armas glume u romantičnoj komediji koja se iznenada pretvara u špijunski triler “Ghosted”.

Cole (Evans) je siguran da ga Sadie (de Armas) ignoriše nakon jednog sastanka. Međutim, uvjeren da im je suđeno da budu zajedno, on putuje u London u, kako se nada, romantičnom gestu, samo da bi otkrio da Sadie nije osoba za koju je mislio, već je zapravo dio CIA-e. Ono što slijedi je špijunski triler u kojem “akcija govori više od riječi”.

De Armas se pridružuje filmu nakon nedavne nominacije za Oskara za film “Blonde”. Njene znbalajne uloge uključuju i filmove “Deep Water”, “Blade Runner 2049” i “No Time to Die”. Evans je igrao Kapetana Amerika u nekoliko filmova Marvel Cinematic Universe, kao i u filmovima “Before We Go”, “Gifted” i “Playing It Cool”. Evans i de Armas su ranije zajedno glumili u filmovima “Knives Out” i “The Gray Man”.

U glumačkoj postavi “Ghosted” su i Amy Sedaris, Adrien Brody, Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Marwan Kenzari, Lizzie Broadway, Mustafa Shakir, Mike Moh, Fahim Fazli, Marisol Correa, Gina Jun, Victoria Kelleher, Sasha Go, Bailey MB, Daniel Eghan i Scott Vogel.

Pročitaj

Apple TV+

Glumac, producent i režiser Dexter Fletcher režirao je film, a scenario su napisali Chris McKenna, Rhett Reese i Paul Wernick.

“Ghosted” će biti premijerno prikazan na Apple TV+ 21. aprila.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum