Trenutno čitaš
Chanel ima najslađi ruksak koji kombinuje eleganciju i praktičnost

Chanel ima najslađi ruksak koji kombinuje eleganciju i praktičnost

Chanel
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Kada se radi o modi, Chanel je sinonim za eleganciju, luksuz i bezvremenski stil. Ovaj prestižni modni brend uvijek nas iznova iznenađuje svojim inovacijama i novim komadima koji osvajaju svijet mode naročito svojim kultnim torbicama. Modni komad koji je izazvao posebno interesovanje i uzbuđenje među modnim zaljubljenicima ovog puta nije torbica, nego novi roze ruksak. Ovaj ruksak osim što je funkcionalan, predstavlja pravu i savršen spoj luksuza i svakodnevne upotrebljivosti.

Ruksak je, bez sumnje, jedan od najpraktičnijih i popularnih komada u svijetu mode. Chanel, prepoznavši ovu popularnost, kreirao je svoju verziju ruksaka koja izaziva oduševljenje i divljenje gdje god se pojavi. Ovaj poseban komad dizajniran je da udovolji svim potrebama modernih žena – od poslovnih sastanaka do opuštenih modnih varijanti.

chanel
Foto: Chanel

Ono što odmah privlači pažnju kod ovog ruksaka je njegova nijansa. Roze boja, mekana i nježna, savršeno se slaže sa Chanel-ovom ikoničnom estetikom. Ova varijanta je malo drukčija od prethodnih modela ruksaka koje je Chanel ima u svojoj ponudi jer ima tri vanjska džepa, svaki s jedne strane stvarajući kontrast između klasične Chanel elegancije i moderne svježine.

Chanel
Foto: Chanel

Dizajn ovog ruksaka je jednostavan, ali sofisticiran. Chanel je odlučio da izbjegne suvišne detalje i ornamente, čime je postigao minimalistički izgled koji se lako kombinuje sa raznim stilovima. Njegove dimenzije čine ga savršenim za svakodnevnu upotrebu. Kožni lančići, zlatne kopče i logotip upotpunjuju zaokružuju cijeli dizajn u jednu cjelinu i dodaju mu dašak prestiža.

Pročitaj

Chanel
Foto: Chanel

Ovaj ruksak nije samo estetski privlačan, već je i izuzetno funkcionalan. Tu su praktični džepovi za organizaciju manjih predmeta. Ruksak takođe dolazi s podesivim naramenicama koje omogućavaju prilagođavanje udobnosti nošenja.

Savršen spoj elegancije, luksuza i praktičnosti.

Chanel
Foto: Chanel

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum