Trenutno čitaš
Celebrity inspo: Sa crnom i bijelom nikada ne možeš pogriješiti

Celebrity inspo: Sa crnom i bijelom nikada ne možeš pogriješiti

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Premijera filma Asteroid City, Wesa Andersona u New Yorku dala je zvijezdama priliku da pokažu neke zanimljive kombinacije na crvenom tepihu.

Margot Robbie je bila crno-bijela vizija na premijeri filma Asteroid City. Glumica je u New Yorku, pokazala dvobojnu mini haljinu Schiaparelli. Komad iz modne kolekcije proljeće/ljeto 2023. ove modne kuće, uključuje crni peplum steznik bez naramenica. Baršunasta haljina u struku je strukirana tankim ugrađenim remenom sa zlatnom kopčom i slojevito presvučena preko bijele suknjice sa faldama.

Robbie je uparila statement haljinu s crnim štiklama asimetričnog dizajna i dodala dijamantsku ogrlicu i odgovarajući dijamantski prsten. Nosila je prirodnu šminku, sjajne crvenkaste usne i jarko crveni manikir, a kosu je oblikovala u talase.

TAYLOR HILL//GETTY IMAGES

Među prisutnim glumicima na premijeri bila je i Scarlett Johansson u nevjerovatnoj haljini Carolina Herrera. Njen potpuno bijeli izgled, iz dizajnerske kolekcije Resort 2024, bio je kombinacija između kraljevskog vjenčanja i ljetne haljine. Haljina sa naborima, ukrašena je cvijetom, koji se pokazao kao najpopularniji detalj ove sezone.

Pročitaj
afrodita

TAYLOR HILL//GETTY IMAGES

Niz evropskog stila Jennifer Lawrence se nastavlja. Glumica je u Madridu izgledala fantastično u popularnoj verziji haljine-košulje Maison Alaïa. Haljina je strukirana velikim crnim kožnim remenom s dvije male srebrne kopče. Izgled je završila jednostavno, s parom crnih štikli.

PAOLO BLOCCO//GETTY IMAGES

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum