Trenutno čitaš
Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis i Kevin Hart udružuju se u filmu Borderlands

Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis i Kevin Hart udružuju se u filmu Borderlands

Cate Blanchett izvodi svemirsku pljačku u svom novom filmu. Lionsgate je objavio prvi trailer za svoj novi film Borderlands, adaptaciju najprodavanije serije video igrica Gearbox Software koju je režirao Eli Roth (Dan zahvalnosti).

Trailer nas upoznaje sa osnovama priče, koja bi trebala biti prepoznatljiva svakom fanu Borderlandsa: grupa lovaca na blago, uključujući Lilith (Cate Blanchett) i Rolanda (Kevin Hart) dolazi do neprijateljske Pandore u potrazi za trezorom koji sadrži neizrecivo bogatstvo, a vodi ih robot po imenu Claptrap, kome glas posuđuje Jack Black. Ono što nađu kada stignu tamo je čudna i opasna planeta puna čudaka i užasnih stvorenja. Trailer nam takođe daje pogled na nekoliko drugih favorita serijala kao što su Tannis (Jamie Lee Curtis) i Tiny Tina (Ariana Greenblatt), iako se čini da bi njihove uloge ovdje mogle biti malo drugačije nego u igrama.

Lionsgate

“Ovi nevjerovatni heroji moraju se boriti protiv vanzemaljskih čudovišta i opasnih razbojnika kako bi pronašli i zaštitili nestalu djevojku, koja možda drži ključ nezamislive moći”, stoji u službenom sinopsisu filma. “Sudbina svemira mogla bi biti u njihovim rukama, ali oni će se boriti za nešto više: jedno za drugo.”

Prvu Borderlands igru objavio je Gearbox Software 2009. godine; još 2011. godine, IGN je postavio igru na 35. mjesto na svojoj listi 100 najboljih modernih video igara.

Pročitaj

Borderlands će biti prikazan u kinima 9. avgusta.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum