Trenutno čitaš
Brend Furla predstavio je novi model torbe

Brend Furla predstavio je novi model torbe

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Brend Furla objavio je novu torbu Nuvola u sklopu Milanske nedjelje mode. Model je predstavljen u raznim varijantama, a torbe su izrađene od meke, zrnaste kože i dolaze u nizu boja od suptilnih nijansi sive i bijele do živopisne ružičaste.

Ova elegantna torba odražava savremenu sofisticiranost i umjetnički dizajn koji su postali zaštitni znak brenda Furla. Nuvola, što znači oblak na italijanskom, savršeno opisuje laganu i prozračnu estetiku ove nove kolekcije. Torba kombinuje funkcionalnost i stil, pružajući dozu svakodnevnog luksuza.

Foto: buro247.ru

Dizajn torbe Nuvola ističe se svojom jednostavnom elegancijom i pažljivo odabranim detaljima. Prostran unutrašnji prostor omogućuje praktičnost u svakodnevnom korištenju, dok su delikatni obrubi i kvalitetni materijali istinski izraz vrhunske izrade. Sve torbe odlikuju se geometrijskim linijama i elegantnim dizajnom. Takođe ima prostrane pregrade sa magnetnim zatvaranjem, kao i centralni džep sa patent zatvaračem za odlaganje malih ličnih stvari. Proizvod je ukrašen novom verzijom armatura Arcosfera, kombinujući logo Furla Arch sa prepoznatljivim okruglim elementom brenda.

Foto: Foto: buro247.ru

Širok spektar boja i tekstura, koji su karakteristični za Furla, dodatno obogaćuje Nuvola kolekciju. Bez obzira tražiš li klasičnu torbu koja će se uklopiti uz svaki outfit ili živopisnu nijansu koja će dodati dozu zabave, Furla Nuvola ima opcije za svačiji ukus.

Foto: buro247.ru

Nuvola nije samo torba, već modni statement koji prenosi suptilnu eleganciju i savremeni duh. Furla je još jednom postavila standarde u svijetu luksuzne mode, nudeći ljubiteljima brenda nešto novo i inspirativno. S Nuvola torbom, svaki izlazak postaje prilika za isticanje i uživanje u vrhunskom stilu.

Pročitaj

furla
Foto: buro247.ru

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum