Trenutno čitaš
Brad Pitt otkrio da je u “posljednjoj etapi” svoje karijere

Brad Pitt otkrio da je u “posljednjoj etapi” svoje karijere

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Brad Pitt je otkrio da je skoro spreman da se povuče sa scene nakon uspješne karijere u Hollywoodu, 30 godina u filmskoj industriji i mnogih hvaljenih nastupa.

GQ, ELIZAVETA PORODINA

58-godišnji glumac je u intervjuu za GQ, priznao je da mu je ovo posljednja etapa karijere, govoreći o svojim planovima za budućnost. „Smatram da sam na posljednjoj nozi“, rekao je Bred, objašnjavajući „Ovo je posljednji semestar. Šta će biti ova faza? I kako to želim dizajnirati?” zapitao se on.

GQ, ELIZAVETA PORODINA

Kada Pittova posljednja faza dođe do svog stvarnog kraja, režiser filma “Bilo jednom u Hollywoodu” Quentin Tarantino kaže da će industrija izgubiti “jednu od posljednjih preostalih filmskih zvijezda na velikom platnu”. Kako je objasnio za GQ: „On je druga vrsta ljudi. I iskreno, mislim da ne možete tačno opisati šta je to, jer je to kao da opisujete sjaj zvijezda. Primijetio sam to kada smo radili ‘Inglourious Basterds’. Kada je Bred bio na snimku, nisam imao osjećaj da gledam kroz kameru. Osjećao sam se kao da gledam film. Samo njegovo prisustvo u četiri zida okvira stvorilo je taj utisak.”

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum