Trenutno čitaš
Božina muzika je dotakla naše duše i prošetala ih univerzumom ljubavi

Božina muzika je dotakla naše duše i prošetala ih univerzumom ljubavi

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Muzička zvijezda i najiskreniji umjetnik današnjice, Božo Vrećo, nastupio je sinoć na banjalučkoj tvrđavi Kastel, briljirajući na sceni uz snažne ovacije publike, koja je ostala očarana njegovom energijom, glasom i nastupom.

Ovaj jedinstveni muzičar, koji zaista iskreno živi svoju umjetnost na veličanstvenoj sceni tvrđave Kastel, svojim glasom iz druge dimenzije ispjevavao je najdublje emocije i dotakao najdublje slojeve duše za koje smo zaboravili ili nismo znali da ih imamo. Nizale su se pjesme: “Aladža”, “Sahtijan”, “Crne oči”… a publika nije mogla da sakrije svoje oduševljenje njegovom nevjerovatnom magičnom energijom i anđeoskim glasom.

Pjesmom “Čemerika” Božo je najavio i svoj sedmi album po redu, a atmosfera na tvrđavi Kastel postala je toliko nabijena emocijama, da je publika imala osjećaj kao da je u nekom posebnom svijetu u koji ih je poveo čarobni Božo i to najiskrenijim putem – putem ljubavi koji on jedino i poznaje.

U pratnji vrhunskih muzičara Božo Vrećo je stvorio doživljaj kakav je zaista teško riječima opisati, utemeljen na sevdahu prožet i modernijim zvukom, ispjevavajući priče o ljubavima, posljednjim zagrljajima, rastancima, slaveći život, ljubav i emocije. Svojim iskrenim muzičkim izražajem dotakao je naše duše, a srca su progovorila i vjerujemo pronašla mnoge odgovore.

Upravo izražajnost emocija jeste ono što ostavlja najjači utisak na koncertima ovog maestralnog virtuoza, a njihova univerzalnost vodi kolektivnom katarzičnom iskustvu. Raskošnim i anđeoskim glasom Božo vjerno dočarava ono o čemu pjeva budeći jake osjećaje kod publike, zbog čega se ubraja među one umjetnike, čiji rad pun potencijal ostvaruje upravo u interakciji sa njom na koncertima, koji postaju nezaboravno iskustvo. Svaki minut njegovog muzičkog nastupa prožet je jakim emocijama koje publiku vode kroz sjetu, bol, nostalgiju, ali i ljubav kao inspirišuću, pokretačku energiju i radost življenja.

Božo Vrećo definitvno svojom muzikom mijenja svijet, a sinoć su Banjaluka i tvrđava Kastel bili preplavljeni posebnom muzičkom magijom i čarolijom. Božina muzika dotakla je naše duše, rastavila ih na atome, prošetala univerzumom ljubavi i sastavila opet u jednu cjelinu. Njegov koncert je bio oslobađenje duše, potpuna čistina koja nas je spojila u jednu ljubav, a to je ono što ovaj nestvarni umjetnik živi.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum