Trenutno čitaš
Blueberry milk je najpoželjnija boja na noktima ovog ljeta

Blueberry milk je najpoželjnija boja na noktima ovog ljeta

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Stigao je još jedan trend noktiju koji želimo da rekreiramo. Ako zaviriš u neiscrpnu inspiraciju na Instagramu ili TikTok-u shvatićeš da je blueberry milk trenutno najpoželjnija boja na noktima. Kao što joj samo ime kaže, u pitanju je svijetlo-plava mliječna nijansa, koja se od pastelno plave razlikuje po tome što ima sivi podton.

Ovaj trend već je uveliko osvojio društvene mreže, nose ga Dua Lipa i Sofia Richie, a vidjeli smo ga i na reviji brenda Versace.

Blueberry milk je boja koja ima onaj kremasti, mliječni izgled, ali ovaj put u plavoj nijansi koja je savršena za ljeto. Odličan je način da u svoj manikir ovom bojom uneseš suptilnu naznaku boje, a da pritom imaš i elegantne nokte.

Ono što je idealno kod ove boje jeste činjenica da je dovoljno univerzalna da je možeš nositi u bukvalno svakoj prilici, a u kombinaciji sa preplanulim tenom savršeno funkcioniše.

Skroluj dalje za inspiraciju za blueberry milk manikir.

Svoj savršeni manikir možeš uraditi u Cacao Beauty Centru u Banjaluci gdje će ti raspoložena i ljubazna ekipa pomoći da odabereš najbolje za sebe.

Sve informacije o uslugama manikira, kao i specijalnim paketima, koje nudi Cacao Beauty Centar, možeš dobiti putem broja telefona 065 00 55 22 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum