Trenutno čitaš
Black Friday neodoljive ponude u Plaza parfimerijama tokom cijele sedmice

Black Friday neodoljive ponude u Plaza parfimerijama tokom cijele sedmice

Plaza
NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Plaza parfimerije ponosno najavljuju Black Friday sedmicu prepunu neodoljivih ponuda! Ova jedinstvena nedelja slavi luksuzne mirise i proizvode visokog kvaliteta uz ekskluzivne popuste, pružajući kupcima priliku da uživaju u neponovljivim cijenama.

Znamo da je Black Friday poznat kao dan za popuste, ali Plaza parfimerije donose nešto još  bolje – Black Week, pružajući nam priliku da uživamo u spektakularnim popustima tokom cijele nedelje.

Od 20. do 26. novembra, Plaza parfimerije su domaćini nezaboravnog Black Week događaja koji obećava revolucionarne cijene na najtraženije brendove. Ovo je idealno vrijeme da osvježimo svoju kolekciju omiljenih proizvoda ili pronađemo savršen poklon za sebe ili svoje voljene, uz nevjerovatne popuste koji su dostupni svakog dana.

Black Friday trajaće cijele sedmice i postati trenutak u kojem luksuz postaje dostupan. Vrijeme je za hrabrije odluke, za nešto novo i vrijeme da otvorimo vrata eksperimentisanju, jer Plaza se uvijek okreće prema onima koji traže autentičnost, vole avangardu, ali istovremeno poštuju vječne simbole elegancije.

Pročitaj

Ovo nije samo još jedan dan gužve, već Plazina inicijativa da cijelu sedmicu provedemo uživajući u kupovini – posebno za sve one koji u posljednjem trenutku odluče da još nešto kupe. Vrijeme je za mirisno istraživanje i putovanje kroz svijet elegancije, gdje se svaki mirisni flakon pretvara u priču koja čeka da bude ispričana.

Dok se Black Friday bliži, Plaza nas vodi u sedmicu mirisnog istraživanja, otkrivanja i zadovoljstva, a oni koji nisu u prilici da posjete Plaza parfimerije, moći će da kupuju online na Plazinom web shopu www.plaza.ba.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum