Trenutno čitaš
Otključavanje svestranosti bijelih farmerki za proljeće

Otključavanje svestranosti bijelih farmerki za proljeće

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Bijele farmerke, esencijalni simbol ljeta, dočaravaju bezbrižan duh toplih dana i sunčanih avantura. Postoji neosporna svježina i optimizam u oblačenju bijelog teksasa, posebno tokom ugodnih toplijih mjeseci.

Ali savladavanje umjetnosti stilizovanja bijelih farmerki je u postizanju savršenog balansa.

Getty images

Klasične nijanse poput mornarske, bež i crne služe kao pouzdani pratioci bijelih farmerki, osiguravajući sofisticirani outfit. Međutim, nemoj se ustručavati da uneseš razigrani dodir s dozom boje kroz dodatke, poput crvene.

Getty images

Za one koji vole nostalgične preppy stilove, džemperi ležerno ogrnuti oko vrata upareni sa mokasinkama odišu bezvremenskim šarmom. Ipak, svestranost bijelih farmerki seže daleko izvan ovog područja. Odlučite se za široke stilove u kombinaciji s sandalama i uklopljenim gornjim dijelom, bilo da se radi o svilenom šalu u obliku bando topa ili rebrastoj majici, za šik outfit bez napora.

Getty images

Proširi nosivost odjeće zemljanih tonova u ljetne mjesece kombinacijom sa bijelim farmerkama, bez napora spajajući sofisticiranost sa opuštenim šarmom.

Getty images

Da izdužiš svoju siluetu, odluči se za bijele farmerke visokog struka ukrašene šavovima koji se spuštaju niz svaku nogavicu, stvarajući iluziju dužine, posebno kada su uparene s topićima.

Pročitaj

Getty images

Za minimaliste, pobjednička formula odjevne kombinacije: bodi bez rukava ispod bijelih farmerki ravnog kroja, s remenom luksuznog izgleda za šik outfit bez napora.

Getty images

Eksperimentiši s različitim modelima i uživaj u eleganciji bez napora koju bijele farmerke unose u tvoju proljetnu garderobu.

Getty images

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum