Trenutno čitaš
Beyoncé ponovo vlada internetom sa upečatljivim omotom novog albuma

Beyoncé ponovo vlada internetom sa upečatljivim omotom novog albuma

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Kraljica pop kulture Beyoncé ponovo je razbila internet, ovog puta sa upečatljivom slikom novog albuma.

beyonce omot novog albuma
Foto: Beyoncé/Instagram

Queen Bey je podijelila naslovnicu za svoj dugo očekivani novi album “Renaissance”, koji bi trebao izaći 29. jula.

Fotografija prikazuje divu kako pozira na blistavom, srebrnastom konju koji uredno odgovara njenom metalnom, vrlo otkrivajućem kroju. Povodom albuma, Beyonce je napisala:

“Kreiranje ovog albuma omogućilo mi je mjesto da sanjam i da nađem bijeg tokom strašnog vremena za svijet. To mi je omogućilo da se osjećam slobodnom i avanturističkom u vremenu kada se malo što drugo kretalo. Moja namjera je bila da stvorim sigurno mjesto, mjesto bez osuđivanja. Mjesto na kojem ćete biti oslobođeni perfekcionizma i pretjeranog razmišljanja. Mjesto za vrištanje, oslobađanje, osjećaj slobode. Bilo je to prekrasno putovanje istraživanja. Nadam se da ćete naći radost u ovoj muzici. Nadam se da će vas inspirisati da se oslobodite. Ha! I da se osjećate jedinstveno, snažno i seksi kao što jeste.”

“Renaissance” označava divin prvi solo rad od izuzetno popularnog i duboko ličnog rada iz 2016, “Lemonade”. Dana 16. juna pustila je ime albuma, ali je upadljivo uklonila slike profila sa svojih društvenih naloga. “Renaissance”, prenosi Variety, sadržavaće i plesne i country pjesme. Ryan Tedder, vođa One Republic, koji je koautor njenog hita iz 2008. godine “Halo”, daće svoj doprinos, kao i drugi hitmejkeri.

Izvor: houston.culturemap.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum