Trenutno čitaš
Beyoncé je najavila lansiranje novog parfema

Beyoncé je najavila lansiranje novog parfema

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Kada je riječ o  Beyoncé ovog ljeta u fokusu je njena turneja  Renaissance koja bi joj mogla donijetu do sada najveću zaradu. Međutim, prije nekoliko dana na svojoj službenoj stranici pjevačica je najavila takođe i lansiranje novog parfema i to objavom teasera u kome je prikazana silueta srebrne parfemske bočice, koja estetski odgovara omotu albuma Renaissance. 

Naziv mirisa je za sada nepoznat, ali ono što je poznato je da iza njega stoji Beyoncé, a sama kompozicija parfema kreirana je u Francuskoj.

parfem
Foto: beyonce.com

Gornje note parfema ukjučuju klementinu i zlatni med, a čini se da su ovi detalji blisko povezani s brendom pjevačice, budući da je njen nadimak Queen B. Parfem takođe sadrži i mješavinu ruže i zlatnog ambera.

Dugogodišnji obožavatelji Beyoncé možda se sjećaju prvog mirisa ove superzvijezde: Heat, topli miris koji je lansiran 2010. godine. Zbog njegove ogromne popularnosti, uslijedila je druga iteracija, Heat Rush tako da je ova faza na Beyoncéinom parfemskom putu gotovo predodređena za uspjeh.

Foto: Instagram/beyonce

Pretpostavlja se i kako će izgledati sada dugo očekivani parfem ove superzvijezde, na osnovu GIF-a na njenoj web stranici: čini se da je bočica na vrhu poklopca kao kupola i da ima ivice poput stepenica.

Foto: Instagram/beyonce

Ovo nije prvo iznenađenje koje je zvijezda objavila ove godine jer je nedavno Beyoncé podjelila objavu na Instagramu na kojoj se vidi kako drži komad kose ispred toaleta sa nizom laboratorijskih uzoraka čime je najavila i lansiranje sopstvenog brenda za njegu kose tako da očekujemo da će pjevačica uskoro zauzeti tron na beauty sceni.

Novi parfem naći će se u prodaji u novembru, a biće dostupan samo u SAD i Kanadi i to po cijeni od 160 dolara.

Pročitaj

 

Izvor: harpersbazaar.com

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum