Trenutno čitaš
Berina Hasanbegović u Cannesu u dizajnu Milana Senića

Berina Hasanbegović u Cannesu u dizajnu Milana Senića

Berina Hasanbegović
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Berina Hasanbegović, poznata bosanskohercegovačka umjetnica, ove godine je prisustvovala prestižnom Filmskom festivalu u Cannesu. Njeno prisustvo na crvenom tepihu nije prošlo nezapaženo zahvaljujući sofisticiranim i elegantnim odjevnim kombinacijama koje je nosila na premijerama dva značajna filma.

Na premijeri filma “All We Imagine as Light” koja se održala u Grand Théâtre Lumière, Berina je zabljesnula u elegantnom kombinezonu. Fotografije na kojima je u ovom outfitu snimljene su na čuvenoj Montée des Marches. Kombinacija koju je nosila dizajnirao je bosanskohercegovački poznati modni dizajner Milan Senić, a upotpunjena je nakitom iz zlatara Sofić. Njen makeup je bio djelo Armani Beauty tima, dok je frizuru stilizovala ekipa iz salona Ogledalce.

Berina Hasanbegović
Berina Hasanbegović

Berina je takođe prisustvovala premijeri filma “She’s Got No Name”. Ovom prilikom je nosila očaravajuću plavu haljinu, takođe dizajniranu od strane Milana Senića. Kao i na prethodnoj premijeri, nakit koji je nosila dolazi iz zlatare Sofić, njen makeup je ponovo bio djelo Armani Beauty tima, a frizuru je kreirao salon Ogledalce.

Berina Hasanbegović
Berina Hasanbegović

Berina Hasanbegović je svojim prisustvom i modnim odabirima pokazala da je pravi ambasador stila i elegancije, a njeno prisustvo na crvenom tepihu u Cannesu je zasigurno ostavilo trajan utisak na sve prisutne.

Pročitaj

Berina je uspješno predstavila kvalitetu i kreativnost domaćeg dizajna na jednoj od najprestižnijih svjetskih pozornica. Ovo je ne samo lični uspjeh za Berinu, već i važan korak za promociju bosanskohercegovačke mode na globalnom nivou.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum