Trenutno čitaš
Beluga Ceramics ima nove dekorativne ukrase za prazničnu atmosferu u svakom domu

Beluga Ceramics ima nove dekorativne ukrase za prazničnu atmosferu u svakom domu

Praznici su na pragu, a potraga za jedinstvenim ukrasima za dom postaje glavna tema ovih dana. U moru ponuda, jedan Instagram profil nam je ukrao posebnu pažnju, jer se ističe svojom nevjerojatnom ponudom dekorativnih i neodoljivih prazničnih ukrasa, ali i setovima koji mogu krasiti tvoj praznični sto.

Naime,  Beluga Ceramic je Instagram profil koji nas je oduševio, pa ako tražiš savršene darove ili ipak samo želiš osvježiti svoj prostor prazničnom čarolijom, ovdje ćeš pronaći prekrasne dekorativne ukrase i setove, idealne za božićne poklone ili za stvaranje praznične atmosfere u tvom domu.

Možemo slobodno reći da ovaj brend nije samo kolekcija ukrasnih predmeta, već pravo remek-djelo ljubavi, strpljenja i umjetnosti. U svakom komadu keramike, osjeća se utkana strast prema stvaranju nečeg jedinstvenog i posebnog.

Samo ime ovog brenda “Beluga” inspirisano je okeanom i prirodom, a Beluga Ceramics stvara umjetnost i mala remek djela od porculana. Svaki komad je oblikovan i oslikan s posebnom pažnjom dok dizajneri ovih prekrasnih porculanskih predmeta, Jovana i Sergio, u svaki predmet unose svoje bogato iskustvo i strast prema kreiranju nečeg jedinstvenog i dugotrajnog.

Za izradu ovih preslatkih dekorativnih ukrasa koristi se najfiniji francuski porculan, a razni pigmenti i glazure iz Njemačke, Mađarske i Italije dodaju poseban šarm svakom komadu. No, tu se priča ne završava – nakon procesa proizvodnje koji traje dvije sedmice, keramika se obogaćuje 24-karatnim zlatom, dodajući posebnu notu luksuza i elegancije svakom komadu.

Beluga Ceramics nudi više od dekorativnih predmeta, jer svaki od njih priča priču o strasti, predanosti i ljubavi prema umjetnosti. Svaki komad predstavlja više od samog ukrasa – predstavlja iskazivanje stvaralačkog duha.

Za one koji cijene ručnu izradu, ljepotu detalja i umjetnički pečat, Beluga Ceramics nudi nešto jedinstveno. A vrijeme praznika je idealno da svoj dom ukrasiš nekim od ovih savršenih komada ili odabereš nešto iz kolekcije setova za svoj praznični sto, jer Beluga Ceramic pomjera granice u dizajnu i estetici.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum