Trenutno čitaš
Bang Boom Brow profesionalni proizvodi za izražajne obrve

Bang Boom Brow profesionalni proizvodi za izražajne obrve

L'Occitane
L'Occitane

To su obrve za nas! Profesionalna CATRICE ograničena kolekcija BANG BOOM BROW stvara pune obrve s maksimalnim prianjanjem koje traje od tvog svakodnevnog do noćnog života. Brow Fix Soap Stylist sapun za obrve sada dolazi u šest različitih nijansi – savršeno se slaže sa svakom bojom obrva, uključujući trenutni efekt podizanja.

Za još više wow trenutaka tu su Duo Brow Lift kist za obrve i sprej za učvršćivanje lica i obrva da osiguraju dugotrajne voluminozne i guste obrve.

Duo Brow Lift kist za obrve

proizvodi za obrve

Dovedi obrve u formu! Duo kist za podizanje obrva daje obrvama savršeni oblik koji odgovara obliku tvog lica. Profesionalni duo kist s visokokvalitetnim sintetičkim dlačicama nudi dvostruko veću pomoć: četkaj obrve u pokretu prema gore pomoću spoolie kista, dovedi ih u idealan položaj i zatim ih postavi na mjesto ovalnim kistom. Puni volumen za jedinstvene trenutke.

Brow Fix Soap Stylist sapun za obrve

proizvodi za obrve

Pročitaj

Pronađi svoj savršeni spoj: set za oblikovanje svijetlih, plavih dlačica ili oblikovanja za pune, tamne obrve – sa šest nijansi, svaki tip obrva sigurno će pronaći pravu boju. Učinak liftinga pomaže u stvaranju izražajnih obrva s dugotrajnim volumenom u sekundi.

Fiksirajući sprej za lice & obrve

proizvodi za obrve

Besprijekoran make-up, mat i na mjestu: uz sprej za fiksiranje lica i obrva, jedno nanošenje spreja je sve što ti je potrebno da tvoj izgled traje. Zahvaljujući zelenom čaju koji sadrži, matirajući sprej ugodan je na koži i održava tvoje savršeno oblikovane obrve tokom cijelog dana.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum