Trenutno čitaš
Baby blue boja pristaje svima! Evo kako je nositi.

Baby blue boja pristaje svima! Evo kako je nositi.

L'Occitane
L'Occitane

Baby blue u svaki outfit unosi svjež, savremen i moderan izgled. Ova nijansa je bez greške kako sama za sebe tako i u kombinaciji sa nekim avangardnim odjevnim predmetima. Neodoljivi tonovi baby plave boje svakoj odjevnoj kombinaciji dodaće novu dozu romantike. 

Ova nježna boja će čak i poslovna i vizuelno uštogljena odijela učiniti da izgledaju mekše i senzualnije.

Baby plava boja može poprimiti različite karaktere zavisno od materijala. Suptilna dubina svijetloplave boje neutralna je baza koja je savršena za kombinaciju s cijelim neutralnim rasponom boja, zemljanim tonovim i svijetlim bojama. Ako želiš postići nesvakidašnji elegantan outfit neka tvoj izbor bude baby plava u kombinaciji sa drugom plavom bojom.

Iako su različite nijanse baby plave boje prigodne su za toplije vrijeme i sunčanije tipove boja to ne isključuje kapute ili mantile u ovoj boji koji će takođe dati raskoš svakoj odjevnoj kombinaciji koja se nađe ispod njih. Bilo da ih nosiš preko odijela, haljine ili casual stila – majica, traperice i patike tvoj stil će biti podignut na jedan viši nivo.

Kroz različite forme odjevnih predmeta baby plava boja ističe ženstvenost bilo da se radi o poslovnim ili casual outfitima. Baby blue je jedna od onih univerzalnih boja koja svima dobro stoji, tako da nema straha da će istaknuti bilo kakve “nesavršenosti”.

Pročitaj

Dovoljan je jedan modni detalj u ovoj ženstvenoj i elegantnoj boji koji će tvoj outfit učiniti neodoljivim. Ova boja idealna je za različite kombinacije i igranje sa ostalim bojama. Ako ne želiš  da tvoj outfit bude jednobojan i potpuno baby blue, predlažemo da dodaš neki od modnih detalja u svoju odjevnu kombinaciju kao što su salonke, cipele s manjom potpeticom ili minimalističke torbice.

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum