Trenutno čitaš
Avonova inovacija koja ti je potrebna ove zime

Avonova inovacija koja ti je potrebna ove zime

L'Occitane
L'Occitane

Hijaluronska kiselina već duži niz godina poznata je kao jedan od ključnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima. Sve više žena širom svijeta uvode proizvode sa hijaluronom u svoju rutinu njege kože i za to postoji dobar razlog.

Kompanija Avon pripremila je inovaciju za sve koji žele uvesti ovaj sastojak u svoju rutinu i pružiti svojoj koži adekvatnu njegu, pogotovo tokom zimskog perioda – Anew hidratantni serum s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline.

Avon

Hijaluronska kiselina je sastavni dio kože, veže vodu i zadržava je u dubokim slojevima, pružajući koži jedri izgled i gipkost. Međutim vremenom i starenjem koncentracija hijalurona opada.

Zato ove zime njegujte svoju kožu novim Anew serumom, pravim saveznikom u borbi protiv starenja koji trostruko djeluje: hidratizira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija, podiže nivo hijalurona u koži čineći je glatkom i blistavom.

Pročitaj

Avon

Novi Anew hidratantni tretman s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline dostupan je po cijeni od 29,90 KM u aktuelnoj Avon brošuri.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum