Trenutno čitaš
Avon predstavlja mirisni novitet idealan za Dan zaljubljenih

Avon predstavlja mirisni novitet idealan za Dan zaljubljenih

avon
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

LovU Connected je više od običnog parfema – to je mirisna priča koja povezuje srca zaljubljenih!

Prve note su slatko-svježe, poput prvog susreta zaljubljenih. Miris citrusnog voća koje je u njegovoj osnovi – mandarina. Voće koje podsjeća na uzbuđenje prvog pogleda.

avon
AVON

Dok se parfem polako razvija na koži, otkriva svoju srednju notu – nježan buket cvjetova ruže, koji simbolizuje dubinu osjećanja i povezanost između dvoje ljudi. Ruža, taj cvijet ultimativne ženstvenosti, zajedno sa svježom mandarinom, stvara harmoniju mirisa koji se stapaju kao dva srca koja kucaju u istom ritmu.

avon
AVON

Drvene note sandalovine u poslednjoj noti doprinose toplini i dubini mirisa, stvarajući osjećaj sigurnosti i povezanosti koji traje. I zato, LovU Connected nije samo parfem, već je i obećanje. Obećanje, povezanosti koja se osjeća u svakom trenutku i mirisu koji podsjeća na najljepše ljubavne priče.

Pročitaj

avon
AVON

Duboko vjerujemo da miris može prenijeti emocije i zato neka za ovaj Dan zaljubljenih tvoja ljubav bude mirisna priča koja se pamti.

Potraži novi LovU Connected parfem u Avon brošuri od  po cijeni od 37,90 KM, a možeš ga pronaći i u Avon online brošuri na www.avon.ba

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum