Trenutno čitaš
Moć obnavaljanja kože sa novom Avon Anew kremom za lice

Moć obnavaljanja kože sa novom Avon Anew kremom za lice

Avon Anew
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Do 10x više protinola za dvostuko poboljšanje kolagena! Kolagen je ključan za mladolikost, čvrstinu i vitalnost naše kože.

Nažalost, kako starimo, njegova prisutnost opada. Iako možemo usporiti ovaj proces redovnim vježbanjem, zdravom ishranom, unosom vitamina C i masažom lica, smanjenje kolagena je neizbežno. Zbog toga se javlja potreba za pronalaženjem pomoći u podsticanju njegove proizvodnje.

Avon Anew

Najnoviji proizvod iz Avon laboratorije, Anew Skin Renewal Power krema za lice, predstavlja revolucionarnu saradnju dermatologa i naučnika. Ova krema sa visokom koncentracijom Protinola, čak 10x više i dodatkom niacinamida, obezbjeđuje koži sjaj i čvrstinu. Ova dva koncentrovana sastojka stvaraju pravu magiju na licu, podstićući snažnu i vidljivu proizvodnju kolagena.

Protinol™, sinonim za revolucionarnu i inovativnu tehnologiju, nagrađen čuvenom Edison nagradom, aktivira dvije vrste kolagena, pružajući koži potrebnu hidrataciju i hranljive sastojke, omogućavajući brzu anti-age transformaciju kože.

Avon Anew

Sa druge strane, niacinamid brine o teksturi i tonu kože, podstiče aktivaciju obnavljanja površinskih ćelija kože, smanjujući pojavu bora i fleka, čineći kožu blistavom i osvježenom.

Pročitaj
Strije

Ali to nije sve. Osim što pruža intenzivnu njegu, ova moćna dnevna i noćna krema ima još jednu tajnu: laganu teksturu. Možeš je nanijeti u tankom sloju, a da pritom ne osjećaš težinu ili ljepljivost. Umjesto toga, tvoja koža će biti svilenkasto glatka, gotovo kao da diše uz svaki dodir.

Avon Anew

Zato, dozvoli svojoj koži da osjeti čaroliju svakodnevnog luksuza uz Anew Skin Renewal Power kremu. Ovo pravo malo čudo dostupno je u majskoj Avon brošuri po cijeni od 31,90 KM. Više saznaj na www.avon.ba

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum