Ultra Popularno

Avgust počinje sa novom muzikom

Weekend 2022
Weekend 2022

Pred tobom je nova doza odabranih muzičkih noviteta koji će te pratiti kroz avgust mjesec. Zaviri u našu muziku ponedjeljkom i obnovi svoju plejlistu. 

ROBIN SCHULZ & TOM WALKER – Sun Will Shine

Za svoj novi singl „Sun Will Shine“ Robin Schulz kaže da idealan za slušanje u smiraj ljetnjeg dana. Prepoznatljivim vokalom takvom ugođaju je doprinio Tom Walker.

HAYLEY KIYOKO – Sugar at the Bottom

Hayley je izuzetno talentovana kantautorka i aktivistkinja. Na novom albumu „Panorama“ govori o periodu depresije, preispitivanja i potrage za sopstvenim identitetom. „Pjesme sa ovog albuma su nešto što će me ubuduće uvijek vraćati u balans, znaću ko sam i zbog čega sam ovdje,“ izjavila je Hayley Kiyoko.

OLIVER HELDENS x PIEROM PIRUPA – We Don’t Need remix

Holandski DJ Oliver Heldens sa italijanskim kolegom Pierom Pirupa predstavlja pravu ljetnju EDM senzaciju pod nazivom „We Don’t Need“. Za potrebe ovog singla koristili su sempl iz legendarnog hita grupe Pink Floyd.

LIAM GHALLAGHER – Diamond In The Dark EP

Izdanje donosi album verziju pjesme „Diamond In The Dark“, izvođenje sa nastupa na festivalu Knebworth i obradu klasika Johna Lennona „Bless You“. Prosljeđujemo vam upravo lajv verziju i pomenutu obradu.

GUCCI MANE – Dissin the Dead

Američki reper Gucci Mane je objavio ljetnju kompilaciju „So Icy Gang: The Reup“ koju najavljuje odličan radijski rep hit u najavi pod nazivom „Dissin the Dead“.

YO YO HONEY SINGH feat. LIL PUMP – Casanova

Indijski muzičar, producent, kompozitor, reper, pop pjevač i glumac Yo Yo Honey je poznat kao kompozitor muzike za bolivudske filmove. U singlu „Casanova” gostuje mu američki reper Lil Pump.

 

Slični članci

Gledaj sa Monikom: The Sandman

Ultra magazin

Zanimljive činjenice o najpoznatijem špijunu, Jamesu Bondu

Ultra magazin

Danas počinje Fresh Wave Festival!

Ultra magazin