Trenutno čitaš
Austin Butler, Tom Hardy i Jodie Comer u trejleru za ‘The Bikeriders’

Austin Butler, Tom Hardy i Jodie Comer u trejleru za ‘The Bikeriders’

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Austin Butler, Tom Hardy i Jodie Comer kreću se surovim svijetom motociklističkog kluba iz 1960-ih u prvom trejleru za The Bikeriders iz studija 20th Century.

Prvi trejler za dramski igrani film režisera Jeffa Nicholsa objavljen je uoči njegovog prikazivanja u kinima 1. decembra. Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook i Norman Reedus zaokružuju glumačku ekipu za film koji je premijerno prikazan prošlog mjeseca na Telluride Film Festivalu.

The Bikeriders se fokusira na Kathy (Comer), članicu kluba zvanog Vandals koja priča o svom vrtoglavom braku sa impulsivnim bajkerom Bennyjem (Butler). Trailer prikazuje razvoj prijateljstva između Bennyja i vođe kluba Johnnyja (Hardy) dok Vandals postaju sve više uključeni u kriminalne aktivnosti.

Režiser Nichols napisao je scenario na osnovu istoimene knjige Dannyja Lyona iz 1968. godine koja opisuje motociklistički klub Chicago Outlaws.

Pročitaj

Nakon svog debija 31. avgusta u Tellurideu, The Bikeriders će biti prikazan sljedećeg mjeseca na Londonskom filmskom festivalu. Butler je nedavno dobio nominaciju za Oskara za najboljeg glumca ranije ove godine za naslovnu ulogu u Elvisu, Baza Luhrmanna.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum