Trenutno čitaš
“Aurora nails” je trend koji osvaja svijet manikira

“Aurora nails” je trend koji osvaja svijet manikira

aurora nails
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

U svijetu ljepote, stalno smo svjedoci inovacija koje transformišu način na koji izražavamo svoj stil. Jedan od najnovijih trendova u svijetu manikira, koji je zadobio pažnju ljubitelja ljepote širom svijeta, je Aurora Nails.

Ova trendovska tehnika noktiju nije samo privlačna zbog svoje estetike, već i zbog svoje jedinstvenosti i kreativnosti. Aurora manikir donosi dašak bajkovite elegancije, igrajući se sa svjetlosnim nijansama i stvarajući nevjerojatno privlačne efekte.

Tehnika Aurora nails obično uključuje kombinaciju pastelnih nijansi i svjetlucavih tonova koji stvaraju efekat svjetlosnog odbijanja. Ovaj trend omogućava kreativcima u industriji noktiju da eksperimentišu s različitim bojama i oblicima kako bi postigli savršen vizualni utisak.

Jedna od najpopularnijih tehnika koja se koristi u izradi Aurora noktiju je mramoriranje boja. Beauty artisti koriste četkice i razne slojeve boje kako bi stvorili apstraktne uzorke slične svjetlosnim valovima. Ova sofisticirana tehnika omogućuje prilagođavanje dizajna prema željama klijenta, stvarajući jedinstvene i personalizovane rezultate.

Osim mramoriranja, upotreba šljokica, holografskih lakova i preliva dodaje dodatnu dimenziju ovom trendu. Aurora nokti mogu imati slojevite efekte koji stvaraju iluziju dubine, dajući dojam da su nokti prozirni.

Trend nije rezervisan samo za posebne prilike, već je postao popularan i u svakodnevnim izdanjima posebno ako želiš dodati dašak čarolije u svoj svakodnevni život.

Pročitaj

Ako tražiš način da izraziš svoju individualnost i dodaš čar svom izgledu razmisli o ovoj čarobnoj i inspirativnoj tehnici noktiju koja će sigurno nastaviti oblikovati svijet mode, a ako ti treba pomoć profesionalaca Cacao Beauty Centar u Banjaluci je rješenje gdje će ti raspoložena i ljubazna ekipa pomoći da odabereš najbolje za sebe.

Sve informacije o uslugama manikira možeš dobiti putem broja telefona 065 00 55 22 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum