Trenutno čitaš
Apple Martin – kćerka slavnih roditelja Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina iskreno o modi

Apple Martin – kćerka slavnih roditelja Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina iskreno o modi

L'Occitane
L'Occitane

Ova 18-godišnjakinja ostaje vjerna vlastitom modnom stilu, dok ulazi u svijet visoke mode. Apple Martin nedavno se pojavila na reviji Chanel Haute Couture – proljeće ljeto 2023 u okviru Sedmice mode u Parizu i svi su je primjetili…

Pascal Le Segretain/Getty Images Europe

Kćerka glumice Gwyneth Paltrow i pjevača Chrisa Martina, izjavila je da se ne smatra “super trendi”. “Volim džempere i prevelike kardigane, mokasine i dobar par udobnih Levisica. Najvažnija stvar za mene je da se osjećam kao prava ja, kada nosim odjeću; ciljam na kombinaciju klasičnih 90-ih i cool djeda stila. Moj najdraži dio izgleda na pariškoj sedmici mode na reviji za Chanel, bila je kombinacija mokasina i mini haljine. To je nešto što bi bilo vrlo vjerno mom stilu”, kaže Apple Martin.

Pascal Le Segretain/Getty Images Europe

Istakla je svoje oči smookey eye izgledom i jarko crvenim usnama. Odabir šminke opisala je kao nešto što je pomoglo “sažimanju Chanelove bezvremenosti”. Modni novinar i TV ličnost Derek Blasberg, pohvalio je njen izlazak na sedmici mode, objavivši nekoliko snimaka slavne tinejdžerke iza scene na Instagramu i natpisom, koji je odao počast preminulom Chanelovom dizajneru Karlu Lagerfeldu, koji je davno vidio modni potencijal mlade Apple Martin.

“Karl Lagerfeld upoznao je Apple Martin kad je imala samo 4 godine i izjavio je da će jednog dana biti Chanelov model. To se dogodilo danas! Ovo je glavna stvar sedmice mode”, napisao je da se Lagerfeldovo predviđanje ostvaruje.

Pročitaj

 

Izvor: people.com

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum