Trenutno čitaš
Apatinsko pivo od sada u novom izdanju

Apatinsko pivo od sada u novom izdanju

Jysk
Jysk

Apatinsko pivo, brend sa jako dugom tradicijom na regionalnom tržištu, predstavio je svojim potrošačima i ljubiteljima piva novi, osvježen dizajn, uz još bolju recepturu pripreme kvalitetnog piva. Prateći aktuelne trendove na tržištu, ali i želje potrošača, Apatinsko donosi novi izgled pakovanja i novu recepturu, po mjeri istinskih ljubitelja piva!

Nova receptura Apatinskog piva je zadržala autentičnost, koju potrošači ovog brenda vole, ali i unaprijedila ukus, te istovremeno dala jednu novu dimenziju kvaliteta, koji se ogleda kroz unaprijeđenu pitkost, gaziranost i boju, a sve je na kraju krunisano i bogatom pivskom pjenom. Godinama, iza kojih stoji tradicija, iskustvo u pripremi piva i kvalitet, Apatinska pivara kontinuirano radi na unaprijeđenju kvaliteta piva, kako bi zadovoljila najviše standarde u proizvodnji, ali i želje i potrebe potrošača.

Kreiran je i novi izgled pakovanja, koji karakteriše elegantno ćirilično pismo koje se idealno uklapa u pivski zlatnu stilizaciju grada iz kojeg pivo potiče. Ova kombinacija svih grafičkih elemenata ostavlja utisak sklada, koji će potrošači osjetiti i u originalnoj recepturi dobro poznatog i voljenog brenda.

Iz Molson Coors BH i Apatinske pivare poručuju da će novo Apatinsko pivo sigurno biti još bliže ukusu potrošača, te su sigurni da će nastaviti da oduševljavaju ljubitelje ovog piva širom regiona. Pozitivne reakcije potrošača im daju vjetar u leđa, da i u narednom periodu osluškuju njihove potrebe.

Pročitaj

Novo Apatinsko pivo će bez sumnje biti sastavni dio svih proslava, druženja i posebnih trenutaka ljubitelja piva, u predstojećim ljetnim danima, koji nam dolaze.

Živjeli, uz novo Apatinsko pivo!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum