Trenutno čitaš
Album “CHARLIE” otkriva sve strane višeslojne ličnosti Charliea Putha

Album “CHARLIE” otkriva sve strane višeslojne ličnosti Charliea Putha

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Fanovi širom svijeta su sa velikim nestrpljenjem očekivali objavljivanje trećeg studijskog albuma kantautora, pjevača i producenta Chrliea Putha.

Foto: Kenneth Cappello

Fantastičnim singlovima „Light Switch“, „Smells Like Me“, „I Don’t Think That I Like Her“, „That’s Hilarious“ a prije svega saradnjom sa K-pop ikonom Jungom Kookom (BTS) u pjesmi „Left and Right“, Charlie je nagovijestio vrlo zanimljiv sadržaj budućeg izdanja koje je upravo objavljeno.

Album, jednostavno nazvan „CHARLIE“, otkriva sve strane višeslojne ličnosti Charliea Putha. Kršeći sva pravila, on prvi put u karijeri najiskrenije govori o svojoj ranjivosti. Izdanje prati diskretan humor i isijava Charlijevim samopouzdanjem.

Foto: Kenneth Cappello

„Bavim se aktivno ovim poslom osam godina, ali „CHARLIE“ je konačno nešto u potpunosti moje – to sam ja. Dugo sam pokušavao da budem ’kul momak’, ali to mi je djelovalo kao zamagljen komad stakla između mene i publike. Sada je staklo razbijeno. Nema prozora. Možete ući pravo u moj svijet,“ izjavio je Puth povodom objavljivanja novog albuma.

Pročitaj

Njegov izlazak prati atraktivan video za singl „Looser“ koji je snimljen u maniru starih holivudskih vesterna sa dozom ironije i humora.

Charlie Puth krajem oktobra kreće na „One Night Only“ turneju u okviru koje će nastupiti u dvanaest gradova u Americi i Evropi. Nama najbliži koncerti biće u Parizu i Berlinu (1. odnosno 6.12.2022.).

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum