Trenutno čitaš
Afro turban je veličanstven modni dodatak ovog ljeta

Afro turban je veličanstven modni dodatak ovog ljeta

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Afro turban – moderan dodatak ili pametno rešenje za one dane kada ne želiš da stilizuješ svoju kosu? Definitivno i jedno i drugo. To je jedan od onih glamuroznih modnih dodataka koji svakom odjevnom stilu daje dašak elegancije starog Hollywood-a i izgled velikih ikona stila Grete Garbo ili Audrey Hepburn. Na elegantan način podigni svoj svakodnevni izgled na viši nivo i uživaj u svom tropskom odmoru ili ljetnoj šetnji morskom obalom, bez da brineš o svojoj kosi koja će biti zaštićena od sunca ako na glavi imaš svoj omiljeni afro turban. Ultra ti donosi nekoliko popularnih načina kako da nosiš afro turban i kako da ga vežeš, zaštitiš kosu u vrelim ljetnjim danima a istovremeno postigneš šik izgled. 

Foto: Pinterest

Ne samo da afrički način vezivanja turbana može zaštititi kosu od vremenskih nepogoda (ili prikriti manje od savršene frizure), već je to i savršen način da trenutno podigniš svoj izgled i dodaš malo drame i razigranosti u svoj outfit. Takođe, možeš birati između beskrajnih stilova, bilo da tražiš hrabri uzorak ili si sklonija neutralnim nijansama.

Još jedna sjajna stvar u vezi sa afro turbanom za kosu je to što postoji toliko mnogo načina da ih nosiš, tako da trend zaista možeš učiniti svojim. Turban se može stilizovati i uz elegantne haljinje sa retro notom, a za dnevne varijante biraj modele sa razigranim uzorcima koji će unijeti vedrinu u tvoj look. Ako si neodlučna onda minimalizam i klasika sa neutralnim bojama su idealno rješenje. Ne nedostaje inspiracije na društvenim mrežama, posebno TikToku gdje postoji mnogo tutorijala „kako vezati maramu za kosu“.

Pročitaj

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Načini na koji se vezuje afro turban koje donosimo u nastavku sigurno će biti inspiracija da u svoju odjevnu kombinaciju uvedeš ovaj modni detalj koji će tvom izgledu dati dašak elegancije i veličanstvenog izgleda ili zaigraj se bojama, dezenima, načinom vezivanja i stvori svoj unikatni i jedinstven stil samo za sebe.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum