Trenutno čitaš
Adele predstavila novi video za singl ‘I Drink Wine’

Adele predstavila novi video za singl ‘I Drink Wine’

L'Occitane
L'Occitane

Adele je publici predstavila novi muzički spot, čija je radnja smještena u šumi kao iz bajke za pjesmu “I Drink Wine”. Spot za singl “I Drink Wine” je njen prvi video spot od januara ove godine. Zanimljiv video prikazuje dobitnicu 15 Grammy nagrada, kako plovi rijekom i pije vino.

U videu koji je režirao Joe Talbot, koji je urađen u retro holivudskom stilu, Adele lebdi pored srećnog para i prevrće očima dok puni svoju čašu za vino i baca flašu u vodu. Dok nastavlja da plovi, prolazi pored grupe ribara i uspostavlja kontakt očima sa glumcem Kendrick Sampson. Među likovima koji se pojavljuju u video spotu je i glumac Jimmie Fails, koji je radio s Talbotom na filmu The Last Black Man u San Franciscu iz 2019. godine.

People

Sampson prepliva i okreće Adel usred grupe sinhronih plivača, koji ga na kraju odvuku od pjevačice. Kako dan prelazi u noć, Adele nastavlja da luta kroz bajkovitu šumu, prije nego što se kamera na kraju udalji kako bi prikazala set i pozadinske ekrane na kojima je video snimljen.

Pročitaj

Ovaj video spot je njen prvi video nakon što je objavila “Oh My God” u januaru. To je ujedno i tek treći singl sa njenog najnovijeg albuma 30, koji je izašao u novembru prošle godine.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum