Trenutno čitaš
Mat nokti su ponovo u trendu i 2023. godine

Mat nokti su ponovo u trendu i 2023. godine

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Sjajni nokti nisu jedina opcija. Matirani nokti službeno su u eri povratka. Izlazeći iz prazničnog blještavog i šljokičasto sjajnog perioda, lijepo je vratiti se osnovama manikira sa jednim od najtraženijih trendova na TikToku: mat noktima. Matirani nokti, naravno, nisu novost, jer su bili popularni i ranije, ali sada doživljavaju opet comeback u velikom stilu.

instagram.com/aliciatnails

Međutim, da mat nokti ne bili dosadni, u trendu su razne varijante nail dizajna, uzoraka, šara, french manikira u bojama, raznovrsni detalji su svakako IN. Ponovo se traži hrabrost i stav da iskočiš iz dosadnih okvira i da eksperimentišeš sa bojama, oblicima, dezenima. Evo nekoliko primjera za inspiraciju…

instagram.com/ladycrappo

Da li želiš postići efekat mramora ili raspršenih boja po slikarskom platnu, da svaki nokat ima drugu boju i drugačije šare preko laka, da izgleda kao da je kistom neko raspršio boje preko noktiju…

instagram.com/paintboxnails

Ili si više za jednobojnu boju u plavim ili ljubičastim mat nijansama sa bijelim detaljima poput mat šljokica…

instagram.com/anastasia.totty

Možda si ipak za varijantu mačkaste vamp žene uz kombinaciju crno – sivih mat noktiju u kombinaciji sa sjajnim detaljima, french sjajnim završecima i kojim šljokičastim detaljem.

instagram.com/aliciatnails

Pastelne nijanse su vuijek IN, jer daju mogućnost super kombinovanja uz razne boje garderobe i razne stilove oblačenja. Popularan manikir je korištenje 2 boje na jednom noktu, a da je svaki nokat različit u smislu 2 nijanse boje koje se koriste.

instagram.com/vanityprojects

Nokti sa stavom, jednostavni, ali opet moćni mat crni nokti sa sjajnim detaljima u vidu 3D kapljica ili tačkica na noktima. S ovim manikirom ćeš definitivno biti primjećena.

instagram.com/gelsbylinya

Ako si ipak za neku nježniju varijantu mat nokti u rozoj, bijeloj, bež ili nude varijanti sa samo jednim sjajnim šljokičastim noktom je takođe super opcija, koju ti predlažemo.

Pročitaj

instagram.com/aliciatnails

Mat nokti u tamnijoj boji sa srebrnim ili zlatnim linijama uzdužno, vodoravno ili ukoso na noktima takođe je veoma efektno i popularno.

instagram.com/cassmariebeauty

Pastelni nježni mat tonovi sa različitim nijansama na svakom noktu uz neobičan dizajn, izgleda fenomenalno za svaku priliku.

instagram.com/mpnails

Mat tamnija nijasna laka za nokte uz french manikir u zlatnoj ili srebrnoj boji je pun pogodak.

Dakle na tebi je da izabereš najbolju opciju mat manikira u zavosnosti od stila koji najviše voliš i koji ide uz tebe…

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum