Trenutno čitaš
Evo kako su poznate svjetske zvijezde izgledale u ludoj novogodišnjoj noći

Evo kako su poznate svjetske zvijezde izgledale u ludoj novogodišnjoj noći

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Cijeli svijet je proslavio dolazak nove kalendarske 2023. godine, dok smo razmišljali o prošloj 2022. godini i radovali se novim počecima. Najveće zvijezde stila ni ovog puta nisu razočarale, najboljim večernjim svečano-prazničnim izgledom u rasponu od glamuroznih haljina do seksi kombinezona.

instagram.com/dualipa

Providna uska, kratka, svjetlucava hajina u blijedo rozoj boji sa dubokim izrezom na leđima uz kombinaciju sa dugim svjetlucavim naušnicama i visokim repom, bili su izbor pjevačice Dua Lipe. Haljina je iz kolekcije proljeće 2023 by Ludovic de Saint Sernin.

Twitter/JLo

Kada je u pitanju stil, Jennifer Lopez ništa ne prepušta slučaju. Zadivljujuća zvijezda (53) još jednom je nadmašila samu sebe savršenom haljinom za novogodišnju noć i oglasila se na Twitteru 1. januara nešto poslije ponoći kako bi podijelila izgled. Na jednoj fotografiji je bez napora pozirala u haljini sa halterom sa crvenim svilenim gornjim dijelom i crnom suknjom dužine do poda. Izgled je bio uljepšan mašnom ukrašenom draguljima na struku.

NBC GETTY IMAGES

Pjevačica Miley Cyrus, odabrala je nekoliko sjajnih modnih kombinacija za nastup tokom novogodišnje večeri, jedna od njih je i groovy vintage lepršava Versace haljina u boji pistacije. Haljina joj savršeno pristaje uz nude sandale na visoku potpeticu i kaišiće. Frizura je čuveni “talasi”, a šminka svjetlucavi sedefasti look sa zlatnim tonovima.

instagram.com/kyliejenner

Čuvena Kyle Jenner je za novogodišnju proslavu, odabrala elegantnu crnu kombinaciju, sexy kombinezon sa zanimljivim paternom uz crne salonke i bundicu od eko krzna. Od nakita je izabrala decentne elegantne biserne naušnice, a kosa je bila zalizana u punđu. Šminka na očima je u prirodnim zemljanim tonovima, ali je zato ruž za usne u tamnoj bordo boji.

instagram.com/hallebailey

Mlada muzičarka čarobnog glasa Halle Bailey, odabrala je svjetlucavi galmurozni kombinezon sa izrezima na grudima i na struku. Kombinezoon je uparila sa svjetlucavim dugim naušnicama, šljokičastim lakom za nokte u zlatnim nijansama i većim prstenjem, dok je make up bio u zemljanim i nude svjetlucavim nijansama.

NBC GETTY IMAGES

Country pop kraljica Dolly Parton je na nastupu sa Miley Cyrus, iskombinovala uski crni kombinezon sa tigar uzorkom uz velike crne alke. Dok je Miley imala crnu usku haljinu vrlo jednostavnu, ali sa sexy prorezima na struku uz moćan detalj, a to su rukavice u tigar uzorku. Tako da su ove dvije muzičke dive, zaista super uparile svoj novogodišnji svečani look za ludu novogodišnju noć.

Poznata glumica Eva Longoria je zablistala u srebrnoj haljini.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum