Trenutno čitaš
Kako da na jednostavan i moderan način ukrasiš svoj dom za praznike

Kako da na jednostavan i moderan način ukrasiš svoj dom za praznike

Praznici se obično svode na tradiciju, ali ove godine možemo modernizovati naše omiljene klasike. Ako želiš promjenu od tradicionalnih crvenih i zelenih ukrasa, evo kako da na jednostavan i moderan način ukrasiš svoj dom za praznike.

Pomiješaj staro s novim kako bi tvoj uobičajeni praznični dekor bio modernizovan i osvježen.

DERA BURRESON

Preskoči tradicionalne boje i odluči se za crno-bijeli izgled ovih praznika. Mat crno posuđe i srebrni pribor stvaraju čvrstu pozadinu za prugaste salvete i podmetače, a par crnih i srebrnih zvončića daju prazničnu notu. Svježa stabljika zelenila oživljava sto i donosi dašak esencijalne praznične zelene boje.

JASON DONNELLY

Umjesto ukrasnog vijenca, moderno umjetničko djelo s metalnim ukrasima donosi praznično veselje. Napravi vlastitu umjetnost na zidu inspirisanu praznicima tako što ćeš skupiti različite veličine, boje i teksture ukrasa koji se ne lome i pričvrsti ih na bijelo platno pomoću pištolja za ljepilo. Rasporedi ukrase u organski oblik i drži se neutralne palete boja, zlatne, srebrne i bijele za elegantan izgled.

BETTER HOMES & GARDENS

Ugradi praznične akcente u svoj postojeći dekor. Zdjela ispunjena šarenim ukrasima, nekoliko ukrasnih stabala i neki blistavi zlatni svijećnjaci sve su što ti je potrebno da svojim policama dodaš dozu prazničnog veselja. Zadivljujući srebrni i zlatni vijenac s kuglicama obješen modernom crnom trakom dodaje svečanu završnicu i iskače na bijelim drvenim ugrađenim elementima u ovom modernom domu.

Pročitaj

KIP DAWKINS

Zadrži paletu boja i stil uređenja tvog doma tako što ćeš ugraditi suptilne praznične akcente koji se neprimjetno uklapaju s ostatkom doma. Neka bude jednostavno. Trio stabala od živinog stakla i bijela božićna zvijezda elegantno su izdanje drvene konzole ili radnog stola.

thejollychristmasshop.glopalstore.com

Bijele jelke su ove godine u trendu. Donose glamur u tvoj dom, naročito sa zlatnim akcentima.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum