Trenutno čitaš
Pickbox preporuke za ovaj vikend

Pickbox preporuke za ovaj vikend

Branding konferencija
Branding konferencija

Ako si planirao/la dio vikenda odvojiti za odmor uz serije i filmove, predlažemo ti nekoliko naslova iz Pickbox NOW kolekcije. Preporuka obuhvata više žanrova, od krimi serije do romantične komedije, i sigurno ćeš pronaći nešto za sebe. Uživaj u vikendu uz Pickbox NOW. 

The Bay – krimi serija

pickbox vikend

Lisa Armstrong zadužena je za istragu nestanka dvoje blizanaca, Holly i Dylana Meredith, koji su nestali iz vlastitog doma. Nakon što upozna roditelje, Lisa otkrije da ima s njima više zajedničkog nego što je mislila. Komplikacije u slučaju rastu, a istraga se nastavlja kako bi pronašli nestale blizance prije negoli bude kasno, no Lisa se mora nositi i s vlastitim porodičnim problemima.

August – drama

Tomov profesionalni život je na putu prema dolje, a ni privatni nije daleko od propasti. Njegov apatični investitor Ogilvie odbija mu prepustiti kontrolu nad kompanijom koju Tom pokušava spasiti, a njegova djevojka Sarrah više nije zainteresovana za njihovu vezu. Uz sve to, Tom se trudi zacijeliti rane koje su ga otuđile od oca Davida i brata Joshue.

Pročitaj

Tumbledown – romantična komedija

pickbox vikend

Godinama nakon slučajne smrti legendarnog folk-pjevača Huntera, njegova žena Hannah pokušava se naviknuti na svakodnevicu bez njega u gradiću Maineu. Kada se pojavi drski njujorški pisac Andrew, s namjerom da napiše svoju biografiju o životu pokojnog pjevača, Hannah kreće u akciju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum