Trenutno čitaš
Bang Boom Brow profesionalni proizvodi za izražajne obrve

Bang Boom Brow profesionalni proizvodi za izražajne obrve

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

To su obrve za nas! Profesionalna CATRICE ograničena kolekcija BANG BOOM BROW stvara pune obrve s maksimalnim prianjanjem koje traje od tvog svakodnevnog do noćnog života. Brow Fix Soap Stylist sapun za obrve sada dolazi u šest različitih nijansi – savršeno se slaže sa svakom bojom obrva, uključujući trenutni efekt podizanja.

Za još više wow trenutaka tu su Duo Brow Lift kist za obrve i sprej za učvršćivanje lica i obrva da osiguraju dugotrajne voluminozne i guste obrve.

Duo Brow Lift kist za obrve

proizvodi za obrve

Dovedi obrve u formu! Duo kist za podizanje obrva daje obrvama savršeni oblik koji odgovara obliku tvog lica. Profesionalni duo kist s visokokvalitetnim sintetičkim dlačicama nudi dvostruko veću pomoć: četkaj obrve u pokretu prema gore pomoću spoolie kista, dovedi ih u idealan položaj i zatim ih postavi na mjesto ovalnim kistom. Puni volumen za jedinstvene trenutke.

Brow Fix Soap Stylist sapun za obrve

proizvodi za obrve

Pročitaj

Pronađi svoj savršeni spoj: set za oblikovanje svijetlih, plavih dlačica ili oblikovanja za pune, tamne obrve – sa šest nijansi, svaki tip obrva sigurno će pronaći pravu boju. Učinak liftinga pomaže u stvaranju izražajnih obrva s dugotrajnim volumenom u sekundi.

Fiksirajući sprej za lice & obrve

proizvodi za obrve

Besprijekoran make-up, mat i na mjestu: uz sprej za fiksiranje lica i obrva, jedno nanošenje spreja je sve što ti je potrebno da tvoj izgled traje. Zahvaljujući zelenom čaju koji sadrži, matirajući sprej ugodan je na koži i održava tvoje savršeno oblikovane obrve tokom cijelog dana.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum