Trenutno čitaš
Top 3 psihološka trilera na Pickbox NOW

Top 3 psihološka trilera na Pickbox NOW

The Hunt Pickbox NOW
Branding konferencija
Branding konferencija

Pickbox NOW donosi pravu poslasticu za ljubitelje napetih psiholoških trilera trima izvanrednim serijama koje istražuju mračne dubine ljudske psihe, identiteta i društvenih sukoba garantujući napetost do samog kraja. „Utočište zla“ (Sanctuary), „Juliet“ i „Lov na Jaspera S.“ (The Hunt) nisu obični trileri – ove su serije duboko slojevite priče koje balansiraju na tankoj liniji između stvarnosti i fikcije.

Uz ove trilere gledaoci će zakoračiti u svjetove gdje opasnost vreba iza svakog ugla, a granice između dobra i zla postaju sve mutnije. Bilo da je riječ o priči o zamjeni identiteta, porodičnoj drami s kriminalističkim elementima ili stvarnom šokantnom zločinu, ovi naslovi donose neizvjesnost i emocionalne preokrete koji će publiku držati na rubu sjedala.

UTOČIŠTE ZLA: NOĆNA MORA U BOLNICI

Psihološki triler prati Helenu koja nevoljko posjećuje svoju otuđenu sestru blizanku Siri u ekskluzivnom lječilištu smještenom duboko u planinama. Međutim, Siri ubrzo misteriozno nestaje ostavljajući Helenu zarobljenu na njenom mjestu. Niko ne vjeruje Heleninoj tvrdnji da nije Siri, a sanatorij se pretvara u smrtonosnu klopku iz koje nema bijega. Ovaj triler prepun napetosti i neizvjesnosti vodi nas kroz mračne tajne koje skrivaju bolnice, porodice i identiteti.

Sanctuary
Pickbox NOW

JULIET: POVRATAK U MRAČNU PROŠLOST

Skandinavska serija prati detektivku Juliet Dumon koja se vraća u rodno mjesto De Haan nakon očeve smrti, preuzimajući privremeni zadatak u lokalnoj policiji dok traži udomiteljski dom za svoju nećakinju Chloë. Ipak, povratak kući donosi više od očekivanog, Juliet se suočava s neprocesiranim osjećajima zbog smrti svoje majke i neotkrivenim tajnama iz prošlosti koje polako izlaze na vidjelo. Ovaj slojeviti krimić kombinuje lične traume s napetim policijskim slučajevima, stvarajući duboko emotivnu i mračnu priču.

juliet
Pickbox NOW

LOV NA JASPERA S.: ISTINITA PRIČA O POTRAZI ZA PRAVDOM, 28.10.

Pročitaj
tišina snima se

„Lov na Jaspera S.“ uzbudljiva je skandinavska kriminalistička drama inspirisana stvarnim ubistvom tinejdžerke Marianne Vaatstra koje je potreslo Holandiju 1999. godine. Ubistvo koje je uništilo zajednicu i cijelu naciju ostalo je neriješeno godinama. Serija prati frustrirajuću potragu za ubicom kroz više perspektiva ključnih likova, istražujući ksenofobiju, društvene podjele i bolnu borbu za pravdu. Svaka epizoda otkriva novu dimenziju slučaja, a rasplet se događa nakon jedne od najvećih istraga DNK-a u istoriji.

The Hunt
Pickbox NOW

Ove tri serije na Pickbox NOW donose duboke psihološke misterije, porodične drame i stvarne kriminalističke istrage koje će te potpuno zaokupiti. 

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum